INSCRIPCIONS

INSCRIPCIONS

Ja en marxa les inscripcions per la temporada 2021/2022

del Cerdanyola FC

 

El Cerdanyola Futbol Club obre el període d’inscripcions per a la propera temporada, qeu es podrà fer de forma presencial o telemàtica per evitar desplaçaments!!

Aprofitem per recordar que aquells jugadors i jugadores que facin la inscripció abans del 30 de juliol tindran la plaça assegurada dins d’un dels nostres equips.

A continuació exposem informació d’interès que considerem heu de conèixer per tal de fer el procediment de la manera més ràpida:

– El full d’inscripció el trobareu sota, així com les quotes i opcions de pagament: pagament únic (total) o pagament prorratejat.
– La documentació necessària per a fer la inscripció és la següent:

– Inscripció emplenada totalment
– Fotocòpia DNI o equivalent (si ja ha jugat l’anterior temporada al Cerdanyola FC no cal enviar-lo de nou, només cal fer-ho si està caducat o si no s’havia presentat encara perquè el jugador/a només tenia llibre de família).
– En cas de no haver estat mai a la Federació Catalana de Futbol: DNI o equivalent del/la representant legal
– En cas de domiciliació bancària, adjuntar rebut o fotocòpia on aparegui IBAN

– El segon germà o germana seguirà gaudint del descompte en l’última quota, sempre aplicat en aquella de menor import.

– En cas de necessitar l’equipament esportiu, s’ha d’adquirir a la botiga Benito Sports del centre comercial Eroski de Sant Cugat.

– Les inscripcions es poden realitzar de dues maneres diferents:

TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA: realitzant una transferència bancària o ingrés de l’import de la inscripció o la totalitat del pagament, segons la modalitat que s’esculli, al següent número de compte: ES04 0081 0002 4500 0215 2618. En aquesta transferència ha de constar, sobretot i molt important, el nom i cognoms del jugador/a i l’any de naixement, així com si és futbol femení, futbol sala o futbol base. Heu d’enviar el justificant de la transferència a la següent adreça electrònica: inscripcions@cfc.cat, adjuntant també el full d’inscripció amb totes les dades.

PRESENCIALMENT: a les oficines de Bòbila- Pinetons, seguint les mesures de sanitat corresponents: amb mascareta i respectant les distàncies que marca el protocol. En aquest cas, el pagament es podrà fer en efectiu o en targeta.

FULL INSCRIPCIÓ TEMPORADA 2021/2022