INFORMACIÓ I PREUS

INFORMACIÓ I PREUS

Ja en marxa les inscripcions per la temporada 2020/2021

del Cerdanyola FC

 

El Cerdanyola Futbol Club obre el període d’inscripcions, amb algunes modificacions generades per la situació d’excepcionalitat a causa de la covid-19. 

El Club s’ha hagut d’adaptar a la situació actual i, per aquest motiu, s’han pres unes mesures excepcionals. Aprofitem per recordar que aquells jugadors i jugadores que facin la inscripció abans del 31 de juliol tindran la plaça assegurada dins d’un dels nostres equips.

A continuació exposem informació d’interès que considerem heu de conèixer per tal de fer el procediment de la manera més ràpida i evitant el màxim de desplaçaments i aglomeracions:

– El full d’inscripció el trobareu sota, així com les quotes i opcions de pagament: pagament únic (total) o pagament prorratejat.
– La documentació necessària per a fer la inscripció és la següent:

– Inscripció emplenada totalment
– Fotocòpia DNI o equivalent (si ja ha jugat l’anterior temporada al Cerdanyola FC no cal enviar-lo de nou, només cal fer-ho si està caducat o si no s’havia presentat encara perquè el jugador/a només tenia llibre de família).
– En cas de no haver estat mai a la Federació Catalana de Futbol: DNI o equivalent del/la representant legal
– En cas de domiciliació bancària, adjuntar rebut o fotocòpia on aparegui IBAN

– El segon germà o germana seguirà gaudint del descompte en l’última quota, sempre aplicat en aquella de menor import.

– En cas de necessitar l’equipament esportiu, aquesta compra es realitzarà al setembre i el pagament es farà també al setembre. En mesura del possible, s’hauria de fer el primer dia d’entrenament.

– Les inscripcions es poden realitzar de dues maneres diferents:

TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA: realitzant una transferència bancària o ingrés de l’import de la inscripció o la totalitat del pagament, segons la modalitat que s’esculli, al següent número de compte: ES04 0081 0002 4500 0215 2618. En aquesta transferència ha de constar, sobretot i molt important, el nom i cognoms del jugador/a i l’any de naixement, així com si és futbol femení, futbol sala o futbol base. Heu d’enviar el justificant de la transferència a la següent adreça electrònica: inscripcions@cfc.cat. Si disposeu dels mitjans necessaris, hauríeu d’adjuntar, també, la inscripció emplenada totalment. En cas de no poder enviar el full d’inscripció, el justificant de la transferència serà la inscripció (per aquest motiu és tan important que hi apareguin totes les dades).

PRESENCIALMENT: podeu demanar cita prèvia (com s’explica en el següent apartat) per tal de poder venir en persona a fer la inscripció a l’oficina de Bòbila- Pinetons, seguint les mesures de sanitat corresponents: amb mascareta i respectant les distàncies que marca el protocol. En aquest cas, el pagament es podrà fer en efectiu o en targeta.

Per a qualsevol consulta hem habilitat un telèfon només via l’aplicació WHAT’S APP, on podreu enviar els vostres missatges de text exposant els vostres dubtes, concertant una trucada o sol·licitant cita prèvia per tal de venir a l’oficina a fer les gestions que es necessitin. Aquests missatges s’aniran responent en funció de l’ordre d’arribada i tan aviat com es pugui.  El telèfon és el següent: 626105570.