Directiva

Directiva


SALUTACIÓ DEL PRESIDENT

Benvolguts socis/es, amics/gues i aficionats/des:

Gràcies al suport rebut en aquests tres anys de mandat.

Com sabeu, des del 2012, i després de gairebé 30 anys vinculat al futbol a Cerdanyola, vaig obrir un nou camí com a President del club, que m’omple d’orgull i és, dia a dia, un gran repte per a mi.

Des de l’inici de la nostra etapa, treballem en un projecte esportiu i social amb il.lusió, compromís, transparència i treball, amb una Junta Directiva jove  que comparteix objectius i valors.

Esperem que aquest gran Club, format per 49 equips, 800 jugadors i centenars de socis i simpatitzants, continuï aportant una dosi d’emoció i alegria a les nostres vides, i que puguem fer encara més gran i visible la nostra bandera, tant a Cerdanyola com fora, convertint-nos en el club esportiu de referència en la nostra ciutat.

Treballarem dur, amb il·lusió, compromís, amb la màxima transparència i obrint noves vies de comunicació amb el soci/a, simpatitzant, jugador/a i afeccionat/a. Així mateix desitgem emprendre, amb el suport, implicació i col·laboració de tots els que formen part del Club, nous projectes i accions socials.

Des de la Junta Directiva volem mostrar el nostre agraïment a tots els socis que ens han donat suport i ens han impulsat a treballar dia a dia, atorgant-nos la seva confiança. És una gran satisfacció i, alhora, una enorme responsabilitat.

En nom de la nova Junta Directiva del Club, i del meu propi, quedem a la vostra sencera disposició.

Us envio una cordial salutació,

Visca el Cerdanyola FC! Jo també tinc valors!

Felipe López Rins

President