El Cerdanyola es retroba amb la victòria a la I.D. Butarque

Leganés B 1 – 2 Cerdanyola FC

El Cerdanyola ha sumat una victòria de prestigi en la I.D. Butarque davant el Leganés B amb gols de Noel i Padillo.

Primera part igualada on els locals han tingut més possessió, però el Cerdanyola ha tingut les arribades més clares i s’ha mostrat molt sòlid en defensa. Juanan posava a prova els reflexos de Christian en una canonada des de l’interior de l’àrea que treia el porter amb una bona mà. També clara era la rematada de Dani Ruiz abans del descans que desviava Christian. Per part del Leganés, Lalo, Caio Lopes i Dorian han buscat porteria però sense encert. Amb el resultat inicial s’ha arribat al descans.
A la represa, el Cerdanyola no ha baixat la intensitat i en una falta a la frontal servida per Max Marcet l’ha rematada amb el cap Noel al fons de la xarxa. Els locals han tardat a reaccionar al gol però en el 76′, Donian JR ha empatat amb un cop de cap que ha batut a Sergio. Tot i el gol, el Cerdanyola ha seguit ben col·locat i en el 82′, Oliver Ballabriga ha mogut banqueta donant entrada a Kuku i Padillo. Un Padillo que faria esclatar d’alegria la banqueta verda quan en el 82′, superava a Christian amb un xut creuat, establint el definitiu 1 a 2. Amb aquesta victòria, el Cerdanyola escala fins a la catorzena posició amb 13 punts i rebrà l’Alcorcón B diumenge vinent a les 17h.

Fitxa tècnica:
Cerdanyola FC: Sergio, Dani Reina, Dani Martí, Bruno, Marc, Noel, Adam, Pedro Astray (Padillo, 82′), Max Marcet (Sergi, 92′), Juanan (Bruno, 90′) i Dani Ruiz (Kuku, 82′).
Leganés B: Christian, Armenteros, Navarro, Salido (JR Romanic, 70′), Caio Lopes (Álvaro, 64′), Luis Sánchez, Arratia, Lalo (Camacho, 64′), Alba, Dorian i Ro (Zekri, 64′).
Gols: 0-1 Noel, 59′; 1-1 Donian JR, 76′; 1-2 Padillo, 87′.
Àrbitre: Targeta groga per Caio Lopes pels locals i Adam i Kuku pels visitants.