El Cerdanyola segueix sumant a Fontetes contra el CD Coria

Cerdanyola FC 0 – 0 CD Coria

El Cerdanyola FC ha sumat un punt treballat a Fontetes davant el CD Coria en un partit sense gols, i ja encadena tres partits puntuant.

Els homes d’Oliver Ballabriga han sortit al terreny de joc amb la idea clara de sumar la tercera victòria consecutiva i no es feia esperar la primera arribada amb una rematada de Noel que blocava Toni Varea. Pedro Astray també ho intentava des de fora de l’àrea amb un tir que atrapava el porter visitant. La intensitat i igualtat eren les protagonistes en els primers compassos de partit, tot i que els verds vorejaven amb més insistència l’àrea contrària. En el 24′, una centrada de Dani Reina la rematava Perone per sobre del travesser. Per part visitant, Isma Cerro ha generat perill des l’interior de l’àrea amb un xut que ha aturat un atent  Sergio. L’ocasió més clara ha arribat just abans del descans amb una canonada de Gonpi des de la frontal que sortia fregant el pal. Amb el marcador inicial s’arribava al descans.

A la represa, s’ha mantingut el ritme i no hi havia un dominador clar. Sergio desviava amb encert un xut de Traver en el 54′, i el porter visitant feia el mateix amb un tir de Moha. Durant aquest intercanvi de cops, Oliver Ballabriga ha donat entrada a Kuku, Bruno i Juanan. Aquest últim ha provocat una pena màxima comesa per Joserra. Però Toni Varea ha aturat el llançament de Max Marcet tot i que anava ben escorada al pal. Els últims minuts han estat trepidants entre dos conjunts que buscaven la victòria, i Sergio ha tret una gran mà en una rematada de cap de Alberto. Al final, empat a zero i el Cerdanyola suma un punt més que el situa en la catorzena posició amb 10 punts, i visitarà el camp del UD Montijo el proper cap de setmana.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Sergio, Dani Martí, Marc Vicente, Noel, Dani Ruiz (Kuku, 65′), Max Marcet, Chabboura (Bruno, 73′), Pedro, Gonpi, Perone i Dani Reina (Juanan, 73′).

CD Coria: Toni Varea, Cera, Pedro Melli, Deco, Alejandro (Santi Luque, 60′), Traver (Sergio Gómez, 60′), Alberto, Joserra, Ledesma (Vadillo, 85′), Asiel i Isma Cerro.

Àrbitre: Guijarro Colomer ha amonestat a Pedro Astray, Perone, Dani Reina i Kuku pels locals, i Pedro Melli i Ledesma pels visitants.