El Cerdanyola FC i Toni Carrillo es desvinculen després de 15 anys

  • La Junta Directiva ha pres la decisió de rescindir el contracte del tècnic. També es desvinculen del club, per decisió pròpia, el segon entrenador, Jonathan Pujibet, i el preparador físic, Javi Iglesias
  • Des del Cerdanyola FC volem agrair el treball, professionalitat, passió i entrega de Toni Carrillo i del seu cos tècnic durant tots aquests anys al capdavant del primer equip

La Junta Directiva del Cerdanyola Futbol Club ha fet oficial avui l’anunci de la rescissió del contracte de Toni Carrillo després de 15 anys al capdavant del primer equip del Club. Una trajectòria històrica, amb més de 500 partits a les seves esquenes, que ha portat al club de Regional Preferent a Segona RFEF.

Tot i que la Junta Directiva del club ja va informar la decisió al tècnic el passat dijous 13 d’octubre, Carrillo va disputar ahir el seu darrer partit a la banqueta verda amb una contundent victòria per 4 a 2 contra la Gimnástica Segoviana, l’equip que va eliminar als verds al play-out de Segona RFEF ara fa uns mesos.

Juntament amb Carrillo, anunciem la marxa voluntària de Jonathan Pujibet “Puchi” i Javi Iglesias, segon entrenador i preparador físic del conjunt verd. Puchi es va incorporar al cos tècnic la temporada 20/21 i Iglesias la darrera temporada 21/22. El Cerdanyola FC sempre estarà agraït a la gran tasca de Toni Carrillo i del seu cos tècnic.

Història viva del club

El maig de 2008 es va anunciar la incorporació de Toni Carrillo a les files del primer equip de Cerdanyola FC, sense saber que seria un dels impulsors de l’èxit del conjunt verd. Aquella temporada, el Cerdanyola FC militava la Regional Preferent. En cinc anys, l’equip va pujar a Tercera Divisió Nacional, on va competir durant vuit campanyes consecutives.

El juny de 2021, i després de quedar líders de grup de Tercera Divisió i disputar un apassionant play-off d’ascens, el Cerdanyola FC va guanyar la final a l’UE Sant Andreu i va aconseguir el somni d’estar a Segona RFEF. Després d’una temporada competint a la categoria, el club, amb 42 punts, va haver de disputar un play-off de descens a Elda (Alicante) contra la Gimnástica Segoviana, perdent la categoria i tornant a Tercera RFEF. En aquell moment el club va seguir dipositant la confiança plena en el míster i el seu equip.

Després d’un estiu 2022 descabellat, el Cerdanyola FC va aconseguir quedar-se amb la plaça (gràcies al mèrit esportiu que tenia el club) que deixava el CF Talavera que, a la seva vegada, ascendia a Primera Federació després de l’expulsió del DUX Internacional de Madrid.