Remuntada i primera victòria de la temporada del Cerdanyola FC

 

Cerdanyola FC 4 – 2 Gimnástica Segoviana

El Cerdanyola FC ha sumat la primera victòria de la temporada a Fontetes després de superar a la Gimnástica Segoviana per 4 a 2 amb doblets de Dani Ruiz i Max Marcet.

Els verds ha generat perill en la porteria visitant des del xiulet inicial. Max Marcet feia el primer xut que blocava Pablo Vicente. Poc després gaudiren d’una dobla ocasió de Dani Martí amb un cop de cap que treia un defensor i seguidament Noel amb rematada acrobàtica que sortia fora per poc. Fins que en el 10′, Max Marcet servia de córner i Dani Ruiz rematava amb tot al fons de la xarxa. Però els visitants han reaccionat immediatament i Hugo Diaz amb el cap restablia la igualada en l’electrònic. Un gol que feia mal als locals, i més quan a la mitja hora de joc Javier Acuña marcava el segon per la Gimnástica Segoviana transformant una pena màxima. Però els homes de Toni Carrillo no han abaixat els braços i han buscat l’empat en els darrers compassos de la primera part. I en el 43′, Max Marcet controlava amb el pit a l’interior de l’àrea i no perdonava davant Pablo Vicente. Un empat a dos que era just amb el que s’havia vist en els primers 45 minuts. Amb la igualada s’ha arribat al descans.

A la represa, els verds han sortit amb molta força i han dominat els primers compassos. A mesura que avançava el partit, s’ha igualat el joc i les arribades es veien a les dues porteries, com una canonada de Gonpi per sobre del travesser o una rematada a Acuña amb el cap que sortia fregant el pal. Fins que en el 76′, una bona jugada combinada del Cerdanyola l’ha finalitzada Dani Ruiz amb una tir que ha entrat per l’escaire i feia esclatar d’alegria a Fontetes. Una felicitat que ha seguit en el 79′ quan Max Marcet trasformava una pena màxima começa sobre Gonpi. Un 4 a 2 que els verds han defensat fins al final. Amb aquesta victòria el Cerdanyola puja fins la posició 15 amb 6 punts i disputarà la propera jornada al camp del CD Don Benito.

Fitxa tècnica:
Cerdanyola FC: Sergio, Dani Martí, Marc Vicente, Noel (Enric Bernat, 70′), Padillo (Kuku, 70′), Dani Ruiz, Max Marcet, Pedro (Adam, 62′), Gonpi, Bruno Perone i Dani Reina.
Gimnástica Segoviana: Pablo Vicente, Arevalo, David Gutiérrez, Javier Marcos, Olmedilla (De la Mata, 62′), Hugo Díaz (Iván Gómez 67′), Diego Gómez (Borao, 62′), Borrego, Llorente, Adrián Pérez i Javier Acuña.
Gols: 1-0 Dani Ruiz, 10′; 1-1 Hugo Díaz, 14′; 1-2 Javier Acuña, 30′; 2-2 Max Marcet, 43′; 3-2 Dani Ruiz, 76′; 4-2 Max Marcet, 79′ (p)
Àrbitre: López Vila ha amonestat a Noel i Pedro pel Cerdanyola.