El Cerdanyola vol recuperar l’esperit de Fontetes

El Cerdanyola FC disputarà la setena jornada del campionat diumenge vinent, 16 d’octubre, a Fontetes davant la Gimnástica Segoviana. Els homes de Toni Carrillo venen de caure el passat dimecres amb el CD Diocesano i només pensen en estrenar el caseller de victòries.

Toni Carrillo es mostra conscient de la importància del duel i de guanyar: “Només pensem en sumar els tres punts i fer-ho el millor possible. En la segona part del partit del passat dimecres l’equip va estar molt bé i hem de mantenir aquesta línia per sumar contra un gran equip com és la Segoviana. Ens estan condemnant algunes errades individuals però hem de mirar cap endavant i pensar en el partit de demà. L’equip necessita una victòria. Amb tanta gent nova, tants canvis i un estiu tan estrany, volem ja una victòria per seguir agafant confiança i mirar cap amunt

Respecte la Gimnástica Segoviana, Carrillo explica que “Té bastants jugadors de l’any passat però també ha fet alguns canvis. És un dels conjunts més potents de la categoria, fet per estar a la part alta de la classificació amb jugadors de renom, que segur que no ens posarà les coses fàcils”. I afegeix que: “Nosaltres els hi farem mal si fem el que sabem fer. Ser el Cerdanyola de sempre a Fontetes que fa sentir incòmode al rival”.

Cerdanyola FC – Gimnástica Segoviana

16-10-2022 | 12h