Objectiu: Guanyar

El Cerdanyola FC disputarà demà dimecres, 12 d’octubre, el partit corresponent a la jornada 1 que va quedar ajornat davant el CD Diocesano. Els homes de Toni Carrillo venen de sumar un bon punt al camp del CD Estepona.

Toni Carrillo fa una valoració positiva del resultat de la passada jornada: “Les sensacions que vam tenir diumenge contra l’Estepona van ser positives davant un bon equip, en un partit que inclús vam poder guanyar. Necessitem sumar els tres punts demà, per això és tan important. Faríem bo el punt a Estepona i més tranquil·litat per seguir creixent i escalar posicions a la classificació. Per fer-ho ens hem de fer forts a casa i tornar a ser l’equip de la temporada anterior. Fora de casa hem demostrat ser un equip fiable i ara toca fer el mateix a Fontetes, que és la clau de fer bons els punts que fas fora”.

Respecte el CD Diocesano, Carrillo comenta que “És un equip molt semblant al que vam ser nosaltres l’any passat. Un equip que puja amb la inèrcia de bons resultats de l’any anterior. És un conjunt compacte, competitiu, amb molts jugadors de l’any passat que fa que estigui ben conjuntats i sabent el que han de fer en cada moment. És un equip de la nostra lliga, i només pensem en guanyar”. Per últim afirma que “Hi haurà algun canvi a l’alineació però estem bé físicament. Volem mantenir el que vam fer bé a Estepona i fer-ho bé a casa”.

Cerdanyola FC – CD Diocesano 

12-10-2022 | 12h