Punt valuós del Cerdanyola FC davant el CD Estepona

CD Estepona 1 – 1 Cerdanyola FC

El Cerdanyola FC ha sumat un bon punt a Màlaga davant el CD Estepona en empatar a 1.

Bon inici dels homes de Toni Carrillo, que s’han avançat en l’electrònic en el minut 3 quan Max Marxet ha aprofitat una centrada de Juanan després d’un mal refús del porter local per obrir el marcador de cap. Els malaguenys han respost al quart d’hora de joc quan Isuardi establia l’empat en un servei de cantonada, que ha rematat pel pal curt. El gol ha fet mal als verds que han vist com els locals pressionaven sobretot a pilota aturada amb faltes i córners. Però serien els vallesans els que gaudiren d’una bona ocasió en el 36′, amb una rematada de Dani Martí que ha anat al fons de la xarxa, però la jugada quedava invalidada per un dubtós fora de joc. Amb la igualada en el marcador s’ha arribat al descans.

A la represa, el Cerdanyola ha sortit amb més empenta i buscant el gol que els donés els tres punts. Per la seva part, els locals han generat perill amb un xut de Tahiru que s’ha estavellat al pal, i en una contra que rebutjava Sergio amb seguretat. En el tram final, els verds novament han tancat en camp propi a l’Estepona però el marcador ja no es mouria. Amb el xiulet final el Cerdanyola ha sumat un punt molt valuós i ja pensa en el partit que disputarà el proper dimecres a Fontetes davant el CD Diocesano a les 12h.

Fitxa tècnica:
CD Estepona: Razak, Amores, Verde, Toño Calvo, Isuardi (Domingo, 78′), Toledano (Álvaro Sánchez, 64′), Guerrero, Junior (Galdón, 80′), Tahiru, Expósito i Valdera.
Cerdanyola FC: Sergio, Dani Martí, Marc Vicente, Noel, Max Marcet, Juanan (Padillo, 79′), Adam (Chabboura, 63′), Astray (Bernat, 70′), Gonpi (Kuku, 79′), Guille Torres i Dani Reina.
Gols: 0-1 Max Marcet, 3′; 1-1 Isuardi, 15′
Àrbitre: Ha amonestat a Valdera, Toño Calvo i Expósito pels locals.