El Cerdanyola FC vol seguir creixent davant el CD Estepona

El Cerdanyola FC es desplaçarà a Málaga per disputar diumenge vinent, 9 d’octubre, la sisena jornada davant el Club Deportivo Estepona. Els homes de Toni Carrillo, que sumen dos empats i dues derrotes estan conscienciats de la importància de sumar una victòria . Davant tindran l’ Estepona, cinquè classificat amb 8 vuit punts, que ve d’empatar sense gols amb el Montijo.

Toni Carrillo es mostra satisfet de com es va competir la setmana passada amb el filial matalasser: “Contra l’Atlético de Madrid B vam fer una primera part molt bona davant el millor equip que hem vist a Fontetes amb més d’un any a Segona RFEF. Però ens va tornar a condemnar els errors individuals en defensa que fa que l’equip vagi a remolc i contra equips de tant nivell és molt difícil competir”. I veu camí de millora: “Hi ha dies que hem estat millor a la primera part i altres a la segona, i sabem que tenim un equip en construcció, en una lliga nova, amb clubs nous, i ha coincidit que hem començat jugant contra tres dels cinc o sis favorits per estar al play-off. Al final son factors que han fet que no haguem pogut donar encara el nostre millor nivell però realment no hi ha hagut tanta diferència amb els nostres rivals”.

Respecte el rival de diumenge, Carrillo explica que “l’Estepona és un equip que ha volgut estar en aquesta categoria fent un esforç econòmic i per això que té jugadors experimentats que han estat a Segona A. Ens trobarem un equip molt competitiu a nivell futbolístic i que hauria d’estar en la part alta de la classificació. Nosaltres hem estudiat bé el rival i sortirem amb la idea clara de sumar punts”. Per últim, destaca la importància de continuar treballant en aquesta línia: “Hi ha coses a millorar i a polir. L’actitud de la plantilla és molt bona i haurem de seguir treballant dur per controlar alguns detalls i aconseguir els resultats que volem”.

CD Estepona – Cerdanyola FC

9-10-2022 | 12:30h | Estadio Francisco Muñoz Pérez