Derrota a Madrid davant la Unión Adarve

 

Unión Adarve 2 – 0 Cerdanyola FC

El Cerdanyola FC no ha pogut sumar i ha caigut derrotat en el Vicente del Bosque de Madrid davant la Unión Adarve amb gols de Segovia i Maganto.

Inici igualat entre dos equips que han buscat generar perill amb joc directe en un camp de petites dimensions. Els locals han aviat primer amb un xut de Carbonell que ha blocat Sergio amb seguretat. Responia Max Marcet amb una rematada fregant el pal. Un Max que poc després assistia dins l’àrea a Kuku que enviava l’esfèrica per sobre del travesser. Més encertats estaven els madrilenys en el 34′, quan Segovia enviava al fons de la xarxa una centrada des de banda esquerra de Pineda. El gol ha fet mal als verds que no han pogut reaccionar abans del descans.
A la represa, Toni Carrillo ha donat entrada a Juanan que començaria l’oportunitat més clara que ha tingut el Cerdanyola per empatar. Juanan passava en llarg, Kuku apurava línia de fons i centrava buscant a Max Marcet que rematava per sobre del travesser. Pedro Astray també buscava l’empat amb una falta directa que no trobada porteria. Toni Carrillo ha donat entrada a Padillo per Guille Torres, però els vallesans no han estat encertats en atac en el dia d’avui. I serien els locals qui en el minut 83′ feien el segon mitjançant Maganto aprofitant una pilota dins l’àrea que no ha perdonat. Al final, un 2-0 per un Cerdanyola que buscarà la primera victòria diumenge vinent a Fontetes davant l’Atlètico B.

Fitxa tècnica:
Unión Adarve: Guille, Mese, Lobato, Juanna, Miñambres, Pablo, Calleja (Dani, 68′), Pineda, Maganto, Carbonell (Fer Harta, 77′) i Segovia.
Cerdanyola FC: Sergio, Dani Martí, Marc Vicente (Dani Ruiz, 77′), Noel, Max Marcet, Kuku, Astray (Adam, 77′), Gonpi, Perone, Guille Torres (Padillo, 68′)i Nils Puchades (Juanan, 46′).
Gols: 1-0 Segovia, 34′; 2-0 Maganto, 83′
Àrbitre: Dávila Fernández ha amonestat a Miñambres pels locas i Guille Torres i Perone pels visitants