El Cerdanyola FC viatjarà a Madrid per buscar la primera victòria

El Cerdanyola FC es desplaçarà a Madrid diumenge vinent, 25 de setembre, per disputar la quarta jornada davant AD Unión Adarve. Els homes de Toni Carrillo, que sumen dos empats, l’últim contra el CD Guadalajara buscaran la primera victòria de la temporada en el Municipal Vicente del Bosque davant el AD Unión Adarve, quart classificat amb sis punts.

Toni Carrillo es mostra satisfet de l’inici de lliga del Cerdanyola: “Contra el Guadalajara vam fer un bon partit contra un dels millors equips del grup, inclús vam tenir ocasions per guanyar-lo, tot i que l’empat el podem donar per bo. El rival ens va exigir molt, amb jugadors de primera RFEF. La plantilla està treballant bé i estem contents amb el rendiment que està donant. Hem de seguir treballant per estar més compenetrats i poder competir el més aviat possible al 100%”. Quan fas 20 fixatges està clar que l’equip s’ha de conèixer i acabar d’adaptar al que exigim el cos tècnic, i fer grup. La cohesió i l’actitud dels jugadors és bona i estem segurs que li podem treure un gran rendiment”.

Respecte el rival de diumenge, Carrillo explica que “és un club que l’any passat va estar a punt de pujar, i és un bon equip, amb un estil i camp semblant al nostre. Té jugadors de molt de talent per dins com Calleja, i un davanter centre experimentat com és Dani Segovia. És un conjunt intens i no serà fàcil defensar el que a nosaltres també ens agrada fer”.

Per últim es mostra il·lusionat amb el repte de jugar en un grup diferent: “Queden moltes coses per veure. Les informacions que rebem no són tantes i no tenim tantes imatges com voldríem. Però està clar que hi ha bons equips, molt professionals i fets per estar amunt. Crec que tots els grups són molt anivellats, igualats i competitius, com ho som nosaltres. És enriquidor poder conèixer equips, jugador i entrenadors nous i noves formes de treballar”.

AD Unión Adarve – Cerdanyola FC

25-9-2022 | 11h