Repartiment de punts en l’estrena a Fontetes davant el Guadalajara

Cerdanyola FC 1 – 1 CD Guadalajara

El Cerdanyola FC ha sumat un empat en el primer partit de la temporada a Fontetes davant el CD Guadalajara, en un duel elèctric corresponent a la tercera jornada de Lliga. Abans de començar el partit s’ha li ha entregat a Toni Carrillo una samarreta commemorativa per celebrar els 500 partits que porta a la banqueta verda.

Inici trepidant amb dos equips buscant el gol des del xiulet inicial. Eren els visitants els que avisaven primer amb una canonada de Darío García que rebutjava Sergio amb una bona mà. Però seria el Cerdanyola qui donava la primera estocada. Kuku recuperava amb encert i no perdonava davant Àlex Herrero amb un xut col·locat, en el 6’. Pot després, Max Marcet ha pogut ampliar distàncies però l’esfèrica s’estavellava al travesser. I llavors eren els visitants els que igualaven el duel, en el 12’, quan Darío Garcia xutava amb rosca des de fora de l’àrea i Sergio no podia evitar el gol. El partit ha seguit amb la màxima intensitat i serien els verds novament els que generaven més perill, com en una falta llunyana que centrava Max Marcet i Noel rematava amb el cap dins l’àrea i atrapava Àlex Herrero, o en un xut de Marc Vicente a la sortida d’un córner que sortia fregant el pal. Un Marc Vicente que també provava fortuna en el 40’ amb un xut que no trobava porteria. Poc abans del descans, el Guadalajara ha tingut una ocasió clara en una contra on Bruno i Sergio evitaven el gol. Amb la igualada a l’electrònic s’ha arribat al descans.

La represa ha iniciat amb el mateix guió i una clara ocasió del Cerdanyola en un mà a mà de Juanan amb Àlex Herrero, on el jugador del Cerdanyola estava molt escorat i el porter ha enviat el xut a córner. Poc després era Kuku qui rematava de cap però no trobava porteria per poc. Amb els pas dels minuts ha baixat el ritme i Toni Carrillo ha donat entrada a Padillo, Astray, Gonpi i poc després a Yann Junior, aquest últim ha tingut una ocasió amb una rematada de cap que desvia Àlex Herrero. Els visitants també han intentat guanyar el partit amb un xut creuat de Sotos dins l’àrea que sortia aprop del pal. A les acaballes el capità Dani Martí buscava el gol amb el cap però el porter visitant enviava la pilota a córner. Amb el xiulet final, el Cerdanyola suma el segon empat de la temporada i la setmana que ve viatjarà a Madrid per enfrontar-se a la Unión Adarve

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Sergio, Dani Martí, Bruno Lorente, Marc Vicente, Noel, Max Marcet (Chabboura, 61’), Juanan (Yann Junior, 61’), Adam (Astray, 61’), Kuku (Gonpi, 61’), Guille Torres i Nils Puchades (Padillo, 61’)

CD Guadalajara: Àlex Herrero, Stevens (Ivan Moreno, 78’), Sergi Segura, Ablanque, Gerar, Souza (Cheki, 66’), Tellechea, Riveiro, Nanclares, Darío García i Sotos.

Gols: 1-0 Kuku’, 6’; 1-1 Darío Garcia, 12’.

Àrbitre: Cornelles Vicente ha amonestat a Adam pel Cerdanyola.