El Cerdanyola FC s’estrenarà a Fontetes amb el CD Guadalajara

El Cerdanyola FC disputarà el primer partit a Fontetes el proper diumenge, 18 de setembre, en el duel corresponent a la tercera jornada de Segunda B-Segunda RFEF. Els homes de Toni Carrillo van sumar un punt en el debut de lliga contra el Yugo UD Socuéllamos, i ara cercaran la victòria davant l’afició verda amb el CD Guadalajara, que se situa en la setena posició amb un balanç d’una victòria i una derrota.

Toni Carrillo es mostra contenent de l’actitud de la plantilla “Els fixatges s’estan adaptant bé a l’equip i hem tingut una bona setmana de treball”. Respecte l’empat en el debut de lliga comenta que “És veritat que l’equip encara ha d’acabar d’incorporar aquests 7-8 jugadors que ens donaran un plus més a l’equip, però vam competir molt bé contra un rival que ens va exigir molt , amb un estil de joc semblant al nostra quan juguem a casa i defensivament vam estar a un bon nivell. Ofensivament hem de millorar alguns aspectes però també es cert que vam tenir les nostres opcions. Va ser un bon inici i més sabent com hem viscut aquest estiu”.

Respecte el Guadalajara, Toni explica que “és una entitat que ve d’estar en uns anys en categories superiors i que torna a mirar cap amunt. És un club històric, amb una massa social important i que té molt bons jugadors, alguns venen de 1RFEF, equip consistent, amb dos davanters molt corpulents que fan mal, amb jugadors bons per dintre, i que creiem que poden estar amunt en la classificació a final de temporada”. També remarca la importància de tenir un estil propi en els partits a casa: “Jugant a Fontetes hem de fer que el partit sigui el que nosaltres volem, amb la nostra idea de joc. És veritat que hem canviat molts jugadors i que per tant la plantilla no té res a veure un any amb l’altre, que ens permetrà ser una mica més combinatius però amb molta intensitat com sempre i generant el màxim d’accions en l’àrea contrària”. Per últim, remarca la importància de l’afició: “L’any passat l’afició va ser molt important, vam remar cap a la mateixa direcció. I volem que el camp torni a tenir la imatge que vam veure que segur que gaudiran amb l’equip i nosaltres amb ells també”.

Cerdanyola FC – CD Guadalajara

18-9-2022 | 12h