Punt treballat del Cerdanyola FC en el debut de lliga

UD Socuéllamos 0 – 0 Cerdanyola FC

El Cerdanyola FC ha sumat un punt en el debut en el grup 5 de 2RFEF després d’empatar sense gols davant el Yugo UD Socuéllamos. Un partit especial pel nostre entrenador Toni Carrillo que celebrava 500 partits oficials a la banqueta verda.

Primera part igualada i de domini altern al Paquito Giménez. El conjunt local ha tingut les primeres arribades però sense perill amb rematades d’Agudo i Barahona que no trobaven porteria. Els homes de Toni Carrillo es mostraven sòlits en defensa i de mica en mica han anat guanyant metres. En el minut 26, els verds han gaudit de l’ocasió més clara de la primera meitat quan Padillo protagonitzava una bona jugada per banda dreta, arribava a línia de fons, centrava dins l’àrea on l’esperava Nils Puchades que ha rematat fregant el pal. La resposta del Socuéllamos l’ha donava Barahona després de la pausa d’hidratació amb un xut dins l’àrea que blocava Sergio amb seguretat. Abans del descans hem vist una ocasió més a cada porteria. Primer per part dels vallesans amb una canonada de Padillo des de la frontal de l’àrea que sortia fora per poc i després Marc Vicente evitava el gol local desviant de forma providencial una rematada de Barahona dins l’àrea. Amb la igualtat al marcador s’ha arribat al descans.

A la represa, ha siguit el mateix guió amb un duel força travat, intens i amb poques arribades a porteria. Els locals avisaven primer amb un xut ras de Pepe Delgado des de la frontal que atrapava Sergio. El Cerdanyola també ho intentava a través de Nils Puchades que tirava des de lluny i feia intervenir a Nieves. Poc abans Toni Carrillo havia mogut banqueta donant entrada a Pedro Astray. El duel estava en una fase d’incertesa on la igualtat encara era la protagonista. En el 65’, novament era el porter verd qui mostrava autoritat desviant el xut potent de Godoy. I en el mateix moment els verds tornaven a moure banqueta amb l’entrada de Yann Junior i Gonpi, i poc després de Chabboura. En el tram final, s’han vist algunes impressions donades pel cansament i calor que feia aquesta matinal, i no hi ha hagut ocasions clares. Amb el xiulet final, el Cerdanyola ha sumat un punt treballat.

Fitxa técnica:
Yugo UD Socuéllamos: Nieves, Martínez, Antonio (Alcázar, 71’), Ricar, Pons (Heranz, 63’), Agudo, Godoy (Fernandito, 81’), Barahona (Christian, 63’), Yini, Pepe Delgado i Toboso.
Cerdanyola FC: Sergio, Dani Martí, Bruno, Marc Vicente, Noel, Padillo (Gonpi, 65’), Max Marcet, Juanan (Yann Junior, 65’), Adam (Pedro Astray, 56’), Guille Torres i Nils Puchades (Chabboura, 76’).
Àrbitre: Holgueras Castellanos ha amonestat a Toboso, Fernandito i Antonio pels locals i Max Marcet, Adam i Yann Junior pels visitants.