El Cerdanyola cau en el play-out i perd la categoria

Cerdanyola FC 1 – 3 Gimnástica Segoviana

El Cerdanyola FC no ha pogut guanyar el play-out i ha perdut la categoria després de caure per 1-3 davant la Gimnástica Segoviana en un partit on més de 200 aficionats verds s’han desplaçat a Elda per animar als homes de Toni Carrillo.

Bon inici del Cerdanyola que no ha fet esperar per tenir la primera arribada amb una rematada de cap de Servetti que surtia fregant el pal. Més clara la tornava a tenir el davanter verd en el 16′, quan Dani Martí assistia amb el cap i Servetti xutava fora.

La resposta de la Gimnástica Segoviana la donava Nanclares amb un tir que no trobava porteria. Més perillosa era la rematada de Llorente en el 26′ que blocava Becerra. A la mitja hora de joc, Nanclares tornava a avisar amb una internada a l’àrea i xut que sortia fregant el pal. El Cerdanyola intentava reaccionar i buscar tenir ocasions però serien els segovians els que trobarien porteria en el 37′ amb una rematada de Llorente dins l’àrea petita. Poc abans del descans, una jugada de Kilian l’ha desviat un defensor amb la mà però l’àrbitre no ho ha penalitzat, i en temps afegit Borao ha estavellat l’esfèrica al travesser. Amb el 0-1 arribàvem al descans.

A la represa, Toni Carrillo ha donat entrada a Elhadji i Pinto i els canvis han donat resultat. Els verds generaven molt perill amb centrades laterals, una d’aquestes rematada per Servetti sortia molt a prop del pal. Fins que en el 52′, ha arribat el premi. Una centrada de Varese la rematava de cap Elhadji per restablir els taules en l’electrònic i fer esclatar d’alegria a l’afició. Un Cerdanyola que dominava la segona part i Dani Martí s’aprovava al segon però Carmona allunyava el perill. El partit entrava en una fase d’intercanvi de cops, com el que protagonitzava Arribas que estavellava l’esfèrica al travesser. Però en el 75′ ha arribat un gerro d’aigua freda quan Manu aprofitava una pilota morta per batre a Becerra. Un gol que feia mal als vallesans que s’han bolcat a l’atac però no han trobat porteria. En el temps d’afegit, Szymanowski ha sentenciat a la contra i ha confirmat el descens d’un Cerdanyola que ha signat un any històric i ha estat animat per l’afició durant i després de finalitzar el partit.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Isaac Becerra, Dani Martí, Juan Carlos, Dan Coll, Kilian (Elhadji, 46′), Rubén (Kevin, 70′), Servetti, Albert López (Aliaga, 70′), Aschalew (Sosa, 83′), Varese, Nils Puchades (Pinto, 46′).

Gimnástica Segoviana FC: Carmona, Javi Marcos, Manu, Borrego (Szymanowski, 78′), Llorente (Rui, 94′), Nogueira, Borao, Rubén, Mansour, Arribas (Gómez, 78′) i Nanclares (Cidoncha, 60).

Gols: 0-1 Llorente, 37′; 1-1 Elhadji, 52′; 1-2 Manu, 75′; 1-3 Szymanowski, 94′

Àrbitre: Madrid Martínez ha amonestat a Kevin pel Cerdanyola i ha Nogueira i Mansour per la Gimnástica Segoviana.