El Cerdanyola FC es juga la permanència a Elda davant la Gimnástica Segoviana

El primer equip del Cerdanyola FC disputarà el play-out de la temporada 2021-2022 al Nuevo Pepico Amat a Elda davant el Gimnástica Segoviana CF, diumenge vinent a les 12h. El conjunt verd estarà recolzat per més de 200 aficionats en el partit decisiu per aconseguir l’objectiu de la permanència a la lliga Segunda B-Segunda RFEF. Els homes de Toni Carrillo van superar el Huesca B en l’última jornada en una nova demostració de compromís i lluita fins al final. Per la seva part, el conjunt de Segovia, va acabar la temporada amb tres derrotes consecutives que el van situar tretzè classificat, amb 11 triomfs, 9 empats i 14 derrotes en 34 partits de la fase regular.

Toni Carrillo mostra la il·lusió que suposa el partit de diumenge per tota l’entitat: “Per nosaltres, més que ser un play-off de descens és com si fos un play-off d’ascens. Hem arribat fins aquí amb tots els problemes que hem tingut durant tot l’any amb lesions i situacions que s’han viscut davant d’equips superiors en tot i hem arribat en un triple empat que ens farà jugar un partit de blanc o negre. Amb les nostres circumstàncies, amb el tipus d’equip que tenim, i amb el nostre pressupost, arribar a tenir cinc equips per sota i lluitar així per salvar la categoria s’ha de valorar positivament. I d’aquesta manera volem afrontar aquest últim partit a Elda”.

Un Cerdanyola que arriba al duel després de guanyar amb autoritat l’última jornada del campionat de Lliga: “Contra el Huesca B teníem un partit que s’havia de guanyar, on l’equip estava totalment mentalitzat des del principi del partit i ja a la primera part vam poder sentenciar, però ens va costar fins que a la segona part vam guanyar per dos gols de diferència. Al final no van acompanyar altres resultats com el de l’Espanyol o que el Tarazona no puntués contra el Prat”.

Carrillo destaca que és un partit històric: “Són partits diferents perquè és una final. Quan un dels dos té premi i l’altre no, és una final. Nosaltres ho afrontem d’una forma diferent a la resta d’equips perquè per nosaltres és un premi, i potser per la resta no. Per això tenim clar que hem de sortir a guanyar i estem preparats. Som conscients que tornem a tenir una nova lesió greu, més problemes no podem tenir, però aquest equip té l’essència d’aixecar-se i competir com el que més. Segurament és el partit més important de la història del Cerdanyola i com a tal l’hem d’afrontar”.

Per últim, agraeix a l’afició que s’ha bolcat amb l’equip i ha omplert tres autobusos per viatjar a Elda: “Poder comptar amb el suport de l’afició és un plus per nosaltres i estem agraïts que 200 aficionats estiguin amb nosaltres a Elda. Estem molt agraïts amb l’afició i també amb totes les facilitats que ha donat el club perquè això es pugui donar. Amb això s’està demostrant que estem treballant bé i que tots remem en la mateixa direcció. Serà un partit on ens ho deixarem tot”.

Cerdanyola FC – Gimnástica Segoviana

22-5-2022 | 12h