Victòria del Cerdanyola FC que disputarà el Play-out per la permanència

Cerdanyola FC 2 – 0 SD Huesca B

El Cerdanyola FC ha viscut un matí històric a Fontetes en una última jornada on es jugava a permanència a Segunda RFEF. La victòria dels homes de Toni Carrillo davant dels Huesca B amb els gols de Dani Martí i Elhadji l’ha classificat pel pla-out que es disputarà la propera setmana.

Els verds han demostrat la voluntat ferma de sumar una victòria des del xiulet inicial i ho han demostrat imposant molta intensitat que s’ha reflectit amb bones ocasions com una rematada de Dani Martí que un defensor aragonès treia sota pals i una falta directa que picava Pitu i Gasca enviava a córner. Un Pitu que queia lesionat en el 15′ i era substituït per Aliaga. El Cerdanyola no abaixava el ritme i les clares ocasions continuaven arribant. En el 21′, una passada de la mort d’Aliaga la rematava Elhadji, però s’estavellava en un defensor. També clara era un mà a mà de Kevin amb Gasca que desviava el porter i Elhadji que no aprofitava el rebuig. El Cerdanyola controlava el joc, però el gol no arribava. Els visitants també han avisat poc abans del descans amb un xut ras de Carrasco que ha obligat a treure una mà salvadora a Becerra. Amb la igualada a l’electrònic s’ha arribat al descans.

A la represa, el guió s’ha mantingut fins que ha arribat el premi pels verds. En el 55′, Dani Martí ha aprofitat una gran centrada d’Aliaga per controlar amb qualitat i enviar l’esfèrica al fons de la xarxa fent esclatar d’alegria Fontetes. Amb el gol, el ritme del partit ha baixat, també condicionat pel fort calor que ha fet aquesta matinal a Cerdanyola. Toni Carrilo donava entrada a Pinto i Aschalew per refrescar l’equip que ha sabut controlar bé el resultat. En el 80′, el Huesca B es quedava amb 10 per la segona groga a Mora. Una superioritat numèrica que han aprofitat els vallesans per fer el segon en una bona jugada de Pinto que passava enrere perquè Elhadji col·loqués la pilota on no podia arribar el porter visitant. Un 2-0 que s’ha mantingut fins al final i on feia que la família verda estigués atenta a la resta de resultats que marcarien el futur del Cerdanyola. Al final, els verds s’han classificat per jugar el play-out la setmana vinent, en un final de temporada per continuar fent història.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Becerra, Dani Martí, Juan Carlos, Dan Coll, Rubén (Sosa, 88’), Pitu Plazuelo (Aliaga, 15’), Elhadji, Servetti (Albert López, 88’), Kevin (Pinto, 58’), Varese i Nils Puchades (Aschalew, 58’)

SD Huesca B: Gasca, Pastor, Mora, Gbize, Fuentes (Manu Rico, 58’), Sandoval (David Garcia, 65), Carrasco, Pol Prats (Aparicio, 58’), Barba, Peteiro (Jordi Cano, 76’) i Anglada.

Gols: 1-0 Dani Martí, 55’; 2-0 Elhadji, 82’

Àrbitre: Garcia Aceña ha amonestat a Rubén pel Cerdanyola i Mora (2, 80’) pel Huesca B.