Partit decisiu a Fontetes per la permanència a Segunda RFEF

El primer equip del Cerdanyola FC tancarà la temporada 2021-2022 a Fontetes en un duel decisiu per la permanència a la lliga Segunda B-Segunda RFEF. Els homes de Toni Carrillo, que se situen en quinzena posició amb 39 punts després de caure a Ejea, necessiten guanyar el partit diumenge vinent, 15 de maig a les 12h davant l’Osca B i esperar que els resultats acompanyin. Per la seva part, el conjunt aragonès se situa en la setzena posició amb 37 punts.

Toni Carrillo explica les dificultats amb les que s’està trobant el Cerdanyola en aquest tram de temporada: “El diumenge passat vam jugar malament i vam perdre un partit important però al final en aquesta categoria hem de ser conscients que l’últim ens triplica el pressupost, i aquest és el tema. No vam estar a l’alçada però també és normal quan pensem que és una categoria que està per sobre de les nostres possibilitats  i quan arriben els moments difícils és quan es veuen les mancances que té l’equip per competir en una categoria així. No obstant, la setmana de treball està sent bona, la gent és conscient que s’ha de guanyar i que tocarà esperar altres resultats. La primera volta que vam fer va provocar que molts pensessin el que no era, però això no vol dir que diumenge ens deixem la vida per salvar la categoria que és l’objectiu. L’any ha sigut apassionat, una temporada històrica que volem allargar-la un any més”.

Respecte el partit decisiu de diumenge explica que “El que em preocupa som nosaltres mateixos. Està clar que l’equip porta una dinàmica a la segona volta de baixar el nivell, com és normal.  El nivell d’exigència ha estat molt alt, les lesions ens han limitat molt perquè alguns jugadors gairebé no han tingut descans, i per això el que ens preocupa és que puguem arribar de la millor manera a jugar l’últim partit de lliga. El partit ha de ser el que nosaltres som a casa. Sabem que el rival és un filial que ha perdut la categoria, però que són nois que cada partit que juguen per ells és com un examen i que volen seguir progressant. L’Osca B vindrà a competir però nosaltres hem de guanyar”.

Per últim, fa una criada a l’afició que ha d’omplir Fontetes: “Sempre és bo que vingui l’afició al camp i gaudeixi d’una última jornada bonica i històrica tan si és per bé com si no. Serà un partit de 90 minuts bojos on lluitarem per guanyar-lo”.

CERDANYOLA, F.C. A – SD HUESCA B

15-05-2022 | 12h