El Cerdanyola viatja a Ejea amb l’obligació de sumar

El primer equip del Cerdanyola FC viatjarà a Ejea de los Caballeros per disputar un duel clau per la permanència corresponent a la jornada 33 de la lliga Segunda B-Segunda RFEF. Els homes de Toni Carrillo, que se situen en dotzena posició amb 39 punts després de caure a Fontetes davant la Peña Deportiva, jugaran el partit diumenge vinent, 8 de maig a les 12h davant l’Ejea. Per la seva part, lel conjunt aragonès se situa en la divuitena posició amb 20 punts.

Toni Carrillo explica que “aquesta setmana gairebé no hem parlat del partit del passat diumenge. Només ens toca parlar del partit que tenim aquesta jornada. Hem fet un reset del que s’ha fet fins ara i som conscients que ara ens esperen dues finals. Hem incidit molt en l’aspecte psicològic. El futbol és un estat d’ànim i per tant hem d’arribar de la millor manera al partit contra l’Ejea. Hem de veure el got mig ple. És evident que si a principi de temporada ens haguessin dit que estaríem així a aquestes alçades de la temporada ho haguéssim signat, si que es veritat que durant la lliga l’equip ha estat més amunt sobretot a la primera volta, però sabem que som uns privilegiats perquè depenem de nosaltres i hem de competir de la millor manera”.

Carrillo també fa una previsió del duel: “Diumenge esperem un partit molt difícil perquè tots els equips són professionals i es deuen a uns colors, i encara que no es jugui res tothom ha de competir. L’Ejea és un equip que quan ha perdut a casa, ho ha fet en partits molt justos i nosaltres hem de fer notar que ens juguem molt, i això és el que hem de fer des del primer minut. Ells han tingut un any difícil, però no es pot oblidar que tenen grans jugadors com algun ex de primera divisió com Chechu Dorado o altres molt experimentats. I sobretot vigilar l’Àlex Sànchez, el davanter centre, que té molta experiència en superiors categories i que té molt nivell. A més, tenen un camp amb unes dimensiones més ample que el nostre i una herba pràcticament nova”.

Per últim, remarca la importància de sumar els tres punts “Si analitzem les últimes derrotes veurem que han estat contra equips millors que nosaltres per pressupost. Però creiem que hem d’estar centrats i sent conscients que hem guanyat a equips importants, i ara ens queda una lliga de dos partits on hem de sumar els màxims punts per seguir en aquesta categoria que seria, personalment, inclús més meritori que el que vam aconseguir l’any passat”.

SD EJEA – CERDANYOLA, F.C. 
08-05-2022 – 12:00