El Cerdanyola cau a Fontetes davant la Peña Deportiva

Cerdanyola FC 0 – 3 SCR Peña Deportiva

El Cerdanyola no ha pogut sumar a Fontetes en un duel crucial contra la Peña Deportiva. Després d’una primera part de domini verd, els balears han demostrat més contundència de cara porteria.

Els homes de Toni Carrillo han saltat al terreny de joc amb la voluntat de sumar 3 punts que ens apropassin a la permanència. En els primers minuts, una falta lateral picada per Pitu l’ha rematava Elhadji amb el cap, però no trobava porteria. També ho intentava Servetti des de la frontal amb un xut potent. Els verds seguien buscant obrir el marcador amb un cop de cap de Dan Coll en una falta servida per Pitu. Albert López també buscava porteria en un tir que sortia per sobre del travesser. La més clara pels locals la fabricava Pitu amb una centrada des de banda dreta que Elhadji rematava fora per poc. L’única arribada clara dels visitants arribava poc abans del descans amb un xut de Marc de Val que blocava Becerra. Amb el resultat inicial s’ha arribat al descans.

La represa s’ha iniciat amb el mateix guió. Els visitants avisaven primer amb un xut de Chinchilla que sortia fregant el pal. Dani Martí posava la rèplica amb una rematada de cap que es perdia fora per poc després d’una bona centrada de Pitu. La igualtat era màxima fins que en el 64′, un córner servit per Lucas el rematava Piera al fons de la xarxa. Toni Carrillo ha relacionat el gol amb l’entrada de 4 jugadors: Aliaga, Kilian, Nils Puchades i Kevin. Però serien els visitants els que tornaven a trobar porteria amb una rematada de Salinas, en el 74′. Un gol que feia mal als vallesans que buscaven retallar la distància a l’electrònic amb jugades per banda dreta d’Aliaga. En el temps d’afegit, Max Marcet ha posat la sentència. Al final un 0-3 que obliga al Cerdanyola a sumar en les últimes dues jornades que resten per acabar la temporada.

Fitxa tècnica:
Cerdanyola FC: 13 Becerra, Dani Martí, Juan Carlos, Dan Coll, Ruben (Aliaga, 65′), Pitu Plazuelo (Kilian, 65′), Elhadji, Servetti, Albert López (Nils Puchades, 69′), Aschalew (Kevin, 69′) i Varese
SCR Peña Deportiva: Iñaki, Marc de Val, Cristeto (Marc Lachevre, 75′), Salinas (Max Marcet, 75′), Chinchilla, Badal, Lucas (Cristian Cruz, 75′), Santana, Arnau Ortiz (Joan Piera, 61′; Marcos Arriaza, 84′), Pereira i Lalo.
Gols: 0-1, Piera, 64′; 0-2 Salinas, 74′; 0-3 Max Marcet, 93′
Àrbitre: Labiano Iricibar ha amonestat a Pitu, Rubén, Dani Martí i Juan Carlos pels locals i Cristeto, Lalo i Max Marcet pels visitants.