El Cerdanyola no suma en el derbi vallesà a Terrassa

Terrassa FC 3 – Cerdanyola FC 1

El Cerdanyola no ha pogut sumar en el derbi vallesà i ha caigut per 3 a 1 a Ca N’Anglada davant el Terrassa FC.

Primera part igualada i amb poques ocasions a les àrees. Els verds tenien la primera arribada amb una centrada des de banda esquerra de Kilian que rematava Servetti per sobre del travesser. Responia Josu amb un xut llunyà que no trobava porteria. Els minuts passaven sense un dominador clar i amb un Cerdanyola que generava perill mitjançant jugades a pilota aturada, com en el 20′, quan servia de banda Elhadji, rematava amb el cap Dan Coll i atrapava Ortega. Per part egarenca, el perill arribava amb una centrada des de banda esquerra d’Akito que rematava Josu i blocava Becerra. Fins que en el 35’, una pilota morta a la sortida d’un córner, l’aprofitava Víctor Morales per obrir l’electrònic. Però la reacció no s’ha fet esperar i els verds ha tingut la més clara per empatar amb un xut de Juan Carlos des de l’interior de l’àrea, però aturava Oterga. Amb el 1-0 s’arribava el descans.

A la represa, Toni Carrillo ha mogut banqueta i ha donat entrada a Kevin, Pinto i Aliaga en substitució de Ruben, Pitu i Nils Puchades. Però sense temps de reacció, el Terrassa ha fet el segon en el 53’ en una contra mitjançant Lucas Viña que batia Becerra amb un xut creuat. El partit es posava molt complicat però Dan Coll retallaria la distància en el 70’ amb una rematada que passava per sobre d’Ortega i arribava al fons de la xarxa. Amb el gol, el Cerdanyola ha buscat l’empat, però en una contra, una assistència de Josu l’enviava Akito al fons de la xarxa. El tercer ha fet mal al Cerdanyola que ha donat entrada a Albert López i Aschalew tot i que no ha pogut reaccionar i l’electrònic ja no es mouria. El Cerdanyola se situa onzè amb 39 punts a falta de tres jornades per acabar la lliga i diumenge vinent rebrà la Peña Deportiva a Fontetes

Fitxa tècnica:

Terrassa FC: Ortega, Castillo, Marimon, Lucas Viña, Aythami (Sankum 92’), Akito, Joel Prieto (Alberto Fernández, 64′), Adri Lledó (Àlex Fernàndez, 92’), Víctor Morales, Martí Soler i Josu (Mamau, 88’).

Cerdanyola FC: Becerra, Dani Martí, Juan Carlos, Dan Coll, Kilian (Albert López, 83′), Ruben (Kevin 46′), Pitu Plazuelo (Aliaga, 46′), Elhadji (Aschalew, 80′), Servetti, Varese, Nils Puchades (Pinto, 46′)

Gols: 1-0 Víctor Morales, 35′; 2-0 Lucas Viña, 52′; 2-1 Dan Coll, 70′; 3-1 Akito, 76′

Àrbitre: Muñárriz Mateos ha amonestat a Alberto Fernández pels locals i Rubén, Elhadji, Pinto i Dan Coll pels visitants.