Derrota del Cerdanyola davant el Formentera en un partit igualat

Cerdanyola FC 2 – 3 SD Formentera

El Cerdanyola no ha pogut sumar i ha caigut per 2 a 3 davant el Formentera a Fontetes en un partit igualat i que s’ha decantat al final.

Molta igualtat en els primers compassos. Amb el pas dels minuts, els balears han aconseguit el control del joc i han tingut la més clara amb un xut a boca de canó dins l’àrea de Julen Ekiza que aturava amb una mà espectacular BecerraEl Cerdanyola responia amb una centrada molt perillosa de Kilian des de banda esquerra que no trobava rematador. Més clara era el servei de banda d’Elhadji que rematava amb el cap Dani Martí i obligava a treure una mà salvadora a Oscar Santiago. Però serien els visitants els qui en el minut 33′ obrien el marcador amb una rematada de Javi Sánchez. El Cerdanyola ha reaccionat al gol i Juan Carlos s’apropava a l’empat estavellant la pilota al travesser en un córner servit per Pitu. Amb el 0-1 s’arribava al descans.

A la represa Toni Carrillo ha mogut banqueta i ha donat entrada a Aschalew substituint a Kevin. Els vallesans buscaven la igualada amb un xut de Juan Carlos des de l’interior de l’àrea que blocava Oscar Santiago. Més encert tenia Javi Sánchez en un contraatac que finalitzava amb una canonada des de la frontal, impossible per Becerra. Però els locals han reaccionat i en una pena màxima sobre Servetti, l’ha transformada Pitu de manera impecable en el 56′. El gol ha donat ales al Cerdanyola que mitjançant Elhadji s’apropava a l’empat amb un xut que treia el porter balear amb una mà providencial. Pitu també tenia la seva amb una canonada de Pitu des de fora de l’àrea que blocava Óscar Santiago. Fins que en el 77, Aliaga aprofitava un rebuig per fer l’empat. I quan més a prop estava el conjunt de Toni Carrillo de donar-li la volta al marcador, una centrada des de banda esquerra l’ha rematat Alberto Gorriz amb el cap al fons de la xarxa. El gol ha fet mal als locals que han pogut empatar en el temps d’afegit quan Dani Martí ha enviat l’esfèrica al pal. Al final, el Cerdanyola ha perdut 2 a 3 i buscarà sumar la propera jornada al camp del Terrassa.

Fitxa tècnica:
Cerdanyola FC: Becerra, Dani Martí, Juan Carlos, Dan Coll, Kilian (Nils Puchades, 72), Pitu PlazueloElhadjiServetti, Kevin (Aschalew, 46), López Pinto (Albert López, 72)i Varese (Aliaga, 67)
SD Formentera: Oscar Santiago, Kike Ferreres, Jaguar Erraji, Jorge Mena, Theo ChendriJulen Ekiza (Alberto Gorriz, 61), Javi LizarragaJavi Sánchez, Kanouté, Iago Novo i Karim (Adri Castro, 71)
Gols: 0-1 Javi Sánchez, 33′; 0-2 Javi Sánchez, 50′; 1-2 Pitu, 56′ (p); 2-2 Aliga, 77′; 2-3 Alberto Gorriz, 86
Àrbitre: Legarra Gorgoñón ha amonestat a BecerraElhadji i López Pinto pels locals i Iago Novo i Adri Castro pels visitants.