El Cerdanyola FC rep el líder amb l’objectiu de tornar a guanyar a Fontetes

El primer equip del Cerdanyola FC rebrà l’Espanyol B per disputar la jornada 29 de la lliga Segunda B-Segunda RFEF. Els homes de Toni Carrillo, que se situen en la desena posició amb 36 punts després de sumar la primera victòria de la temporada a domicili al camp del Lleida Esportiu, jugaran el partit diumenge vinent, 10 d’abril a les 17h. Per la seva part, l’Espanyol encapçala la classificació amb 53 punts.

Toni Carrillo es mostra satisfet de la victòria aconseguida el passat diumenge a Lleida: “Eren uns punts molt importants per nosaltres. Sabíem que anàvem a un camp gran, diferent al que estem acostumats i que ens tocaria patir. Però que si teníem paciència tindríem alguna ocasió, i vam demostrar tenir solvència en atac quan vam fer gol. En altres partits hem tingut moltes ocasions però ens ha faltat transformar-les, i a Lleida ho vam aconseguir, i sumar els tres punts”.

Respecte l’Espanyol B, Carrillo explica que “El rival que ve és un equipàs, amb un bloc molt ben treballat i amb jugadors que estan a prop de jugar a primer divisió. Té molt de talent a totes les línies i ben equilibrat. Va líder per mèrits propis, i més amb la regularitat que està demostrant les últimes jornades. Hem d’estar preparats per fer el que sabem fer a casa. Hem d’incomodar el contrari, que per guanyar-nos haurà de fer coses diferents a les que està acostumat. Volem que sigui un partit on passin moltes coses i així intentar competir de la millor manera contra l’Espanyol”. Per últim, l’entrenador verd es mostra centrat en aquesta jornada: “No fem càlculs del que vindrà. Diumenge intentarem sumar els tres punts i a partir d’aquí, és veritat que jugar quatre dels sis partits que queden són a casa, i això ens dona una petita avantatge, però només pensem en aquest diumenge on tenim poc a perdre i molt a guanyar”.

CERDANYOLA, F.C. – ESPANYOL, R.C.D. B

10-04-2022 17h