El Cerdanyola FC tira d’èpica i suma la primera victòria a domicili a Lleida

Lleida Esportiu 0 – 1 Cerdanyola FC

El Cerdanyola ha sumat la primera victòria de la temporada a domicili amb un gol de Servetti que dóna al conjunt verd tres punts vitals en la lluita per allunyar-se del descens.

Primera part igualada i amb poques ocasions. El Lleida ha tingut la primera arribada amb una falta a la frontal picada per Neeskens que sortia fora per poc. Els locals controlaven la possessió però el Cerdanyola intentava sortir amb velocitat a les contres en els primers compassos de partit. Més clar ha estat el xut de Bagayoko que blocava Becerra. Amb el marcador inicial s’ha arribat al descans.

A la represa, Toni Carrillo ha donat entrada a Pinto i Kilian. Els locals han arribat amb més claredat tot i que el Cerdanyola ha sabut mantenir la seguretat en la seva àrea. Perillosa era la internada i xut de Toribio que Beccera enviava a córner. També ha avisat amb una centrada-xut de Monterde que desviava un atent Becerra. Els verds també ho intentaven amb un tir d’Elhadji que blocava Ramón Vilà. A falta de 10 minuts Becerra ha protagonitzat una aturada salvadora en una jugada combinada del Lleida que acabava amb un mà a mà de Mejía que salvava el porter verd amb una gran aturada. Fins que en el minut 82′, ha arribat el premi a l’esforç. Una centrada milimétrica de Pitu l’ha rematat al fons de la xarxa amb el cap Servetti fent esclatar d’alegria l’afició i banqueta verda. En els minuts finals, el Cerdanyola ha sabut controlar el marcador per sumar tres punts vitals que situen el Cerdanyola desè amb 36 punts.

Fitxa tècnica:
Lleida Esportiu: Ramón Vilà, Neeskens (Andreas, 65′), Fall, De Mesa (Toni Vicente, 65′), Yasser, Nani, Toribio (David López, 65′), Monterde, Bagayoko, Mejía i Febas.
Cerdanyola FC: Becerra, Dani Martí, Juan Carlos, Dan Coll, Rubén (Pinto, 46′), Servetti (Sosa, 88′), Aliaga (Elhadji, 60′), Albert López (Kilian, 46′), Kevin (Pitu, 72′), Aschalew i Varese.
Gols: 0-1 Servetti, 82′.
Àrbitre: Calvo Martínez ha amonestat a De Mesa, Fall, Mejía i Neeskens pels locals i Rubén, Kilian, Juan Carlos, Aschalew, Albert López i Dani Martí pels visitants.