El Cerdanyola rep l’Ebro amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria

El primer equip del Cerdanyola FC rebrà el Club Deportivo Ebro a la jornada 27 de la lliga Segunda B-Segunda RFEF a Fontetes. Els homes de Toni Carrillo, que se situen en la oncena posició amb 33 punts després de caure per la mínima a Teruel, disputaran el partit diumenge vinent, 27 de març a les 17h. Per la seva part, l’Ebro se situa en la novena posició amb 34 punts.

Toni Carrillo destaca la importància de retrobar-se amb la victòria: “Hem treballat bé durant la setmana i som conscients de la importància del partit de diumenge. Davant tindrem un equip semblant a nosaltres amb el que haurem d’imposar una intensitat molt alta si els volem superar, això els fa ser un conjunt competitiu. A més, té jugadors de molt de talent, que saben baixar la pilota i combinar bastant bé. Sabem que serà un partit difícil.  Respecte el balanç golejador, Carrillo reconeix que “a les últimes jornades ens està costant trobar porteria tot i que generem ocasions. Ens estem trobant amb partits molt igualats i competits, i a Fontetes hem de sumar els tres punts”. Els verds han marcat un gol en les darreres set jornades, i n’han encaixat 4. Per últim, recorda la derrota per 4 a 1 en el partit d’anada que “ens va fer mal aquella golejada i volem guanyar en el nostre camp”.

CERDANYOLA , F.C. – EBRO CD

27-03-2022 | 17h