El Cerdanyola suma un punt just en un duel molt disputat

CD Brea 3 – 3 Cerdanyola FC

Inici trepidant a Piedrabuena entre dos equips que han buscat el gol des del xiulet inicial. Els locals el trobarien en el minut 5 quan Álvaro Cano engaltava un xut des de la frontal que entrava ajustat al pal. La resposta verda no es feia esperar i una pena màxima comesa per Mati sobre Carlos Cano la transformada Pitu Plazuelo per restablir la igualada. Però novament era el Brea qui s’avança amb un gol de penal d’Àlvaro en el 17′. La intensitat no baixava i Carlos Cano generava una clara ocasió amb un tir que sortia fregant la fusta. Un Cano que trobaria el gol en el 33′ amb una canonada. L’empat feia justícia, però els locals tornarien a colpejar amb un gol de Veinte que enviava al fons de la xarxa centrada de Cano, que tocava abans a Dani Martí. Amb el 3-2 arribàvem al descans.

A la represa, els homes de Toni Carrillo han començat pressionant tot i que ha costat més arribar amb claredat a la porteria visitant. Dan Coll i Ruben han tingut ocasions amb rematades entre els tres pals que ha bloquejat Alex Lázaro. Pels locals, Cuenca estavellava l’esfèrica al travesser a la sortida d’un córner. Fins que el 88′, Pinto protagonitzava una gran jugada amb una internada a l’àrea que finalitzava amb un xut que tocava el pal i acabava al fons de la xarxa. Un empat que manté el Cerdanyola a la part alta, en la sisena posició, amb 28 punts, i rebrà el Numancia diumenge vinent.

Fitxa tècnica
CD Brea: Lázaro, Cano, Roy (Mandy, 75′), Pepo, A. Cano (Luis Costa, 68′), Solbes, Israel, Mati, Jona (Jaime, 82′), Veinte i Cuenca.
Cerdanyola FC: Becerra, Dani Martí, Dan Coll, Kilian (Elhadji, 35′), Ruben, Pitu Plazuelo, Albert López (Pinto, 75′), Kevin (Aliaga, 63′), Varese (Sosa, 63′), Cano (Servetti, 75′) i Nils Puchades
Gols: 1-0 A.Cano, 5′; 1-1 Pitu, 7′ (p); 2-1 A. Cano, 17′ (p); 2-2 Carlos Cano, 33′; 3-2 Dani Martí (pp), 35′; 3-3 Pinto, 88′.
Àrbitre: Gordillo Escamilla ha amonestat a Mati pels locals i Elhadji i Dan Coll pels visitants.