El Cerdanyola FC obre l’any amb derrota davant el Huesca B

Huesca B 2 – 0 Cerdanyola FC

Foto: SD Huesca

El Cerdanyola FC no ha pogut sumar en el primer partit de l’any i ha caigut a Grañén per 2-0 davant la SD Huesca.
Els homes de Toni Carrillo han saltat al terreny de joc amb intensitat, però s’han trobat davant un equip que ha controlat el joc mitjançant la possessió. La primera arribada de perill ha estat pel conjunt verd amb un xut de Kevin que blocava Valera. La rèplica la posava Carrasco amb una falta directa que oblidava a Becerra a treure una mà salvadora. Fins que en el 35′, una bona jugada trenada del Cerdanyola ha acabat amb una contra dels locals que finalitzava Jordi Cano amb un xut creuat, col·locant el 1-0 amb el que s’arribava al descans.
A la represa, ha seguit el mateix guió, però el Cerdanyola seguia intentant trenar jugades perilloses com una passada de la mort de Servetti que rebutjava la defensa local. Toni Carrillo ha buscat revolucionar el duel amb un triple canvi donant entrada a Sosa, Albert López i Carlos Cano. Però serien els locals el que gaudirien de la més clara amb un xut al pal de Sandoval. I en el 89′, Kevin Carlos posava la sentència amb un xut per sobre de Becerra. Al final el Cerdanyola ha caigut per 2-0, segueix quart amb 27 punts i el proper diumenge disputarà la primera jornada de la segona volta al camp del Brea.

Fitxa tècnica:
SD Huesca B: Antonio Valera, Jose Val (Barba, 61′), Carlos Mora (Molina, 61′), Ronald Gbizie, Alberto Fuentes (Sandoval, 61′), Kevin Carlos, Sergio Carrasco, Jordi Cano (Aparicio, 74′), Euse Monzo, Manu Rico (Pastor, 88′) i Hugo Anglada.
Cerdanyola FC: Becerra, Dani Martí, Dan Coll, Kilian, Ruben (Albert López, 61′), Elhadji (Carlos Cano, 61′), Servetti, Kevin (Sosa, 61′), Pinto (Aschalew, 46′), Varese i Nils Puchades (Aliaga, 74′)
Gols: 1-0 Jordi Cano, 35′; 2-0 Kevin Carlos, 89′
Àrbitre: Calvo Martínez ha amonestat a Valera, Carrasco pels locals, i Kevin i Nils Puchades pels visitants.