El Cerdanyola FC buscarà la primera victòria de l’any davant el Huesca B

El primer equip del Cerdanyola FC iniciarà l’any a domicili en el partit corresponent a la dissetena jornada de la lliga Segunda B-Segunda RFEF. El duel, que es va ajornar per un brot de covid-19 a la plantilla i cos tècnic la setmana passada, enfrontarà els de Toni Carrillo amb la SD Huesca B diumenge vinent, 16 de gener, a les 15h. Els verds van acabar l’any amb una golejada a Fontetes davant la SD Ejea, i se situen a la quarta posició amb 27 punts amb un balanç de 28 gols a favor i 20 en contra. Per la seva part, el Huesca se situa en penúltima posició amb 14 punts.

Toni Carrillo es mostra satisfet del treball de l’equip en les primeres setmanes de l’any “hem entrenat bé durant la setmana, recuperant efectius després del brot que hem patit i ja pensant amb el partit de diumenge. Intentar guanyar fora de casa és una assignatura pendent durant aquesta temporada i ho volem aconseguir abans que acabi la primera volta. Seria fantàstic fer 30 punts per tancar aquesta primer meitat del campionat, però sabem que serà un duel complicat per la necessitat del rival“. “Creiem que no hi ha cap rival de la part baixa, ja molta igualtat i els equips que estan en aquest moment a sota tiraran cap amunt. Com a filial, el Huesca B vol tenir la pilota i tenir bon tacte amb ella. No estan assolint els resultats que voldrien però és un bon equip amb molt de talent i una part ofensiva de nivell“.

Respecte les últimes incorporacions del conjunt verd, Dan Coll i Carlos Cano, Carrillo comenta que “ens poden ajudar a sumar entrant a la nostra dinàmica, i amb el seu estil de joc s’adaptaran ràpid. Hem tingut baixes per lesions greus i els reforços ens ajudaran a seguir fent una bona temporada”.

 

SD HUESCA B – CERDANYOLA, F.C.

16-01-2022 | 15h