Golejada a Fontetes per tancar un any històric

Cerdanyola FC 4 – 0 SD Ejea

El Cerdanyola FC ha tancat el 2021 amb una golejada a Fontetes davant l’Ejea que suposa la vuitena victòria de la temporada. Un Hat Trick de Pitu i el gol de Servetti han permès als verds seguir amb la imbatibilitat absoluta com a locals i situar-se en la tercera posició amb 27 punts.

Els homes de Toni Carrillo han dominat des del xiulet inicial imposant un alt ritme de joc. Elhadji tenia la primera ocasió amb una internada i xut des de l’interior de l’àrea que blocava Dennis. Kevin també ho intentava amb un tir que sortia per sobre del travesser. I en una de les jugades ofensives dels verds, Chechu feia caure Pitu a l’interior de l’àrea i ell mateix  transformava el penal a l’estil Panenka. L’Ejea reaccionava tímidament amb un xut de Barrero des de la frontal que blocava Becerra. Però novament serien els verds els que colpejarien amb força quan Pitu rematava de primeres al fons de la xarxa una centrada des de banda esquerra de Nils Puchades. Els visitants han intentat escurçar distància amb una rematada de cap d’Alex que sortia fora i un xut des de la frontal del mateix jugador, que tampoc trobava porteria. Res més lluny de la realitat, ja que seria el Cerdanyola qui tornaria a trobar porteria amb un golàs de Pitu que amb una vaselina signava un Hat Trick. Amb el 3-0 arribàvem al descans.

A la represa, els visitants han posat una marxa més, però el treball en bloc del Cerdanyola ha impedit generar ocasions clares als aragonesos. 45 minuts que han transcorregut amb poques arribades, com una bona ocasió d’Elhadji que ha rematat des de l’interior de l’àrea i blocava Dennis o un xut de De la Mata que blocava Becerra. Fins en el 90’, Servetti aprofitava un rebuig de Dennis a xut de Pinto per tancar la golejada, que situa el Cerdanyola tercer, en un any històric.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Becerra, Juan Carlos, Kilian, Ruben, Pitu (Albert López, 68′), Elhadji (Pinto, 80’), Servetti, Kevin (Sosa 68′), Aschalew, Varese (Aliaga, 86’) i Nils Puchades (Hugo, 86’)

SD Ejea: 11 del SD Ejea: Dennis, De la Mata, Chechu, De Sus (Luso, 46′), Alex (De Mesa, 46′), Lucho, Mousta, Ginovés, Jeremy (Javi Alamo, 46′), Barrero i Garcés (Jesús, 46′)

Gols: 1-0 Pitu, 13′ (p); 2-0 Pitu, 29′; 3-0 Pitu, 42′. 4-0 Servetti, 90’

Àrbitre: Manel Martínez ha amonestat a Elhadji pels locals i Chechu , De la Mata i Jesús (2, 92’) pels visitants.