El Cerdanyola FC acaba l’any a Fontetes davant el SD Ejea

El primer equip del Cerdanyola FC disputarà la setzena jornada de la lliga Segunda B-Segunda RFEF diumenge vinent, 19 de desembre davant el SD Ejea. Els homes de Toni Carrillo venen de sumar un punt valuós amb l’empat davant la Peña Deportiva i se situen en la cinquena posició amb 24 punts amb un balanç de 24 gols a favor i 20 en contra. Per la seva part, l’Ejea se situa en l’última posició amb 8 punts.

Toni Carrillo encara l’últim partit de l’any amb la màxima il·lusió després de sumar un punt a Eivissa: “Contra la Peña Deportiva vam tenir un partit de màxima exigència tal com ens esperàvem, i més després de l’expulsió que va fer que la segona part ens pressionessin més. Però sabíem que en una jugada a pilota aturada, o similar podríem aprofitar per trobar porteria, i així va ser“. De cara el partit de diumenge, Carrillo avisa que “no ens podem confiar perquè l’Ejea estigui l’últim a la classificació. Haurem d’anar en especial compte amb la davantera que té. Si ens creiem millors, no ens anirà bé. Som un equip humil, treballador i per això hem arribat fins aquí. Seguim tenint baixes importants, però volem acabar l’any amb victòria davant el nostre públic”. Per últim, l’entrenador verd fa una valoració de l’any que estem a punt d’acabar: “Si ens haguessin dit a l’inici de l’any que viuríem el que hem viscut, no ens ho hauríem cregut. És el resultat d’una gran feina dels jugadors, cos tècnic, i directius que han cregut en el projecte. I volem seguir lluitant per fer créixer el club i seguir vivint aquests moments tan bonics“.

A l’apartat de baixes trobem Uri Escabrós, Cande, Albert Ruiz i Serramitja per lesió, i Dani Martí, sancionat.

CERDANYOLA F.C – SD EJEA

19-12-2021 | 17h