Punt d’or del Cerdanyola davant la Peña Deportiva

SCR Peña Deportiva 1 – Cerdanyola FC 1

El Cerdanyola ha sumat un valuós empat davant la Penya Deportiva en el Municipal ST. Eulàlia en un partit on ha jugat tota la segona part amb 10 homes per expulsió de Dani Martí just abans del descans.

Primers compassos de màxima igualtat i sense arribades a cap porteria. Els locals han tingut la primera aproximació amb un cop de cap d’Albert Torras que ha sortit fora. Kevin responia amb un xut des de la frontal de l’àrea que sortia per sobre del travesser. També ho ha buscat Marc de Val pels locals en una falta lateral que ha rematat fora. Fins que en el 36′, Mikel, que havia entrat en substitució de Joan Piera, ha rematat al fons de la xarxa una centrada des de banda esquerra de Lucas Alcázar. Després del gol el partit ha entrat en una fase sense ocasions clares, fins que en el temps d’afegit Dani Martí ha protagonitzat una bona jugada amb un gran control dins l’àrea i una potent rematada que ha sortit fregant el pal. Un Dani Martí, que veia la segona groga per unes mans dins l’àrea just abans del descans.
A la represa, Toni Carrillo ha donat entrada a Elhadji que ha protagonitzat la primera arribada amb xut llunyà. Els locals han seguit pressionant amb ocasions com una perillosa internada a l’àrea de Cristian Cruz que aturava Becerra, i més endavant amb tirs de Cristeto i Mikel. Però la fortuna ha somrigut avui al Cerdanyola, quan en el 82′, Robert Costa passava enrere per cedir l’esfèrica pel seu porter, però acabava a l’interior de la porteria. Un empat que els verds han sabut mantenir fins al final tot i jugar amb un home de menys. Un punt d’or pels homes de Toni Carrillo que rebran al SD Ejea en l’últim partit de l’any a Fontetes.

Fitxa tècnica:
SCR Peña Deportiva: Javier Seral, Cristian Cruz, Marc de Val, Carlos Cristeto (Ton Ripoll, 67′), Sergio Chinchilla, Carlos Badal, Robert Costa, Lucas Alcázar (Max Marcet, 69′), Albert Lalo (Roberto Moreno, 85′) i Joan Piera (Mike, 30′)
Cerdanyola FC: Becerra, Dani Martí, Juan Carlos, Kilian (Pinto, 69′), Ruben, Servetti (Sosa, 83′), Albert López (Elhadji, 46′), Kevin (Pitu, 69′), Aschalew, Varese (Aliga, 81′) i Nils Puchades.
Gols: 1-0 Mikel, 36′; 1-1, Robert Costa (pp), 82′
Àrbitre: Ojaos Valera ha amonestat a Cristeto pels locals, Albert López, Juan Carlos i Dani Martí (2,47′) pels visitants.