El Cerdanyola FC vol seguir en la bona línia a Eivissa davant la Peña Deportiva

El primer equip del Cerdanyola FC disputarà la quinzena jornada de la lliga Segunda B-Segunda RFEF diumenge vinent, 12 de desembre davant el Sociedad Cultural y Recreativa Peña Deportiva. Els homes de Toni Carrillo venen de superar al Terrassa en el derbi vallesà i se situen en la cinquena posició amb 23 punts amb un balanç de 23 gols a favor i 19 en contra. Per la seva part, la Peña Deportiva se situa amb la quarta posició també amb 23 punts.

Toni Carrillo fa una valoració positiva del treball d’aquesta setmana de la plantilla i del rendiment que està oferint el Cerdanyola: “Estem contents perquè la línia de l’equip és molt bona, els resultats a casa ens estan acompanyant. Diumenge passat es va aconseguir tres punts importants contra el Terrassa, davant teníem un bon equip i vam competir amb un nivell molt alt. Estem contents també que l’afició hagi respost, és important per nosaltres”. Respecte el rival d’aquest diumenge, Carrillo explica que “la Peña Deportiva és un conjunt que competeix molt bé, arriba en bona dinàmica i ens posarà les coses difícils per poder sumar en el seu camp. Però per nosaltres està sent un any molt maco, on disputem partits fora de Catalunya com aquest cap de setmana i volem seguir oferint un bon rendiment com fins ara”.

A l’apartat de baixes trobem Uri Escabrós, Cande, Albert Ruiz i Serramitja per lesió, i Varese per sanció.

SCR PEÑA DEPORTIVA – CERDANYOLA, F.C.
12-12-2021 | 11:30h