7 de 7 a Fontetes amb la victòria en el derbi vallesà

Cerdanyola FC 2 – 0 Terrassa FC

El Cerdanyola FC ha signat la setena victòria d’aquesta temporada a Fontetes després de superar per 2-0 al Terrassa FC en el derbi vallesà amb els gols de Servetti i Pinto.

Els homes de Toni Carrillo han tornat a demostrar que Fontetes és un fortí, i més amb l’espectacular ambient que lluïen les grades amb més de 800 espectadors. Els verds han dominat una primera part on hi ha hagut poques ocasions a les dues porteries. Les arribades més clares han estat una rematada de Servetti per sobre del travesser en una falta picada per Pitu; una jugada d’Elhadji que ha driblat a diferents jugadors del Terrassa amb dues ruletes i ha xutat des de la frontal, i Ortega blocava; i una altra falta picada per Pitu que rematava amb potència Juan Carlos i el porter visitant rebutjava. Una bona primera part que només ha tingut com a nota negativa la lesió d’Elhadji per un fort cop. Amb la igualada en l’electrònic arribàvem al descans.

La represa s’ha iniciat amb un ensurt dels visitants quan un xut de Joel Priego sortia fregant el pal. Però novament serien els verds els que agafarien el domini del joc i cercarien el gol amb més insistència, generant perill a pilota aturada. Fins que en el tram final ha arribat el premi, Servetti caçava un rebuig d’Ortega a remat de Dani Martí, i enviava l’esfèrica al fons de la xarxa. La comunió entre l’equip i la graderia era total, i la festa s’ha completat quan en el 88’, Pinto protagonitzava una internada a l’àrea que finalitzava amb un xut creuat per fer el segon. La intensitat i concentració dels verds han evitat qualsevol reacció egarenca i el partit ha finalitzat amb un 2 a 0 que situa els verds cinquens amb 23 punts, que disputaran la propera jornada al camp de la Peña Deportiva diumenge vinent a 11:30h.

Fitxa tècnica:
Cerdanyola FC: Becerra, Dani Martí, Juan Carlos, Kilian, Ruben, Pitu, Elhadji (Albert López, 40’), Servetti, Aliaga (Aschalew, 68’), Kevin (Pinto, 68’) i Nils Puchades (Sosa, 87’).
Terrassa FC: Ortega, Castillo, Lucas Viña, Aythami, Joel Priego (Akito, 73’), Lledó, Bruno Lorente, Morales, Sergi Serrano, Martí Soler i Alberto.
Gols: 1-0 Servetti, 81’; 2-0 Pinto, 88’
Àrbitres: Cornelles Vicente ha amonestat a Lledó, Sergi Serrano i Alberto pels visitants.