El Cerdanyola no suma a Formentera

Foto: SD Formentera

El Cerdanyola FC no ha pogut sumar en la visita a Formentera en un partit igualtat i marcat pel fort vent, on els locals han remuntat el gol inicial de Pitu amb dianes de Lizarraga i Karim.

Primers compassos de màxima igualtat i sense ocasions. Només destacar una aturada de Becerra que ha blocat una rematada de Górriz, i un cop de cap de Servetti en un servei de banda d’Elhadji que ha sortit fora. Fins que a la mitja hora de joc, Jaguar feia caure Servetti a l’interior de l’àrea, i Pitu transformava la pena màxima. Però el Formentera no ha tardat a igualar el duel amb una rematada de cap de Lizarraga a la sortida d’un córner, en el 38′. En el tram final abans del descans, Beccera ha evitat el gol local en un xut de Górriz. Amb la igualada en el marcador arribarem al descans.

La represa s’ha iniciat sense un dominador clar tot i que amb el pas dels minuts els verds s’han fet amb el domini i han gaudit d’una doble ocasió amb xuts d’Aliaga i Servetti que ha rebutjat Òscar Santiago. Però una pena màxima transformada per Karim en el 67′, ha capgirat el marcador. Els vallesans han posat voluntat però no han pogut trobar el gol de l’empat i han caigut per 2 a 1.

El proper diumenge el Cerdanyola buscarà els tres punts davant el Terrassa a Fontetes.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Becerra, Dani Martí, Kilian (Pinto, 68′), Ruben, Pitu, Elhadji, Servetti, Aliaga (Albert López, 78′), Kevin (Aschalew, 68′), Varese i Nils

SD Formentera: Oscar Santiago, Zekri (Theo, 64′), Jaguar, Mena, Górriz, Lizarraga, Rober, Kanouté, Prada, Iago (Javi, 64′) i Karim.

Gols: 0-1 Pitu (p), 31′; 1-1 Lizarraga, 38′; 2-1 Karim 67′ (p)

Àrbitre: Ortega Herrera ha amonestat a Mena i Rober pels locals i Pitu, Beccera i Albert López pels visitants