El Cerdanyola buscarà a Formentera la primera victòria a domicili

El primer equip del Cerdanyola FC disputarà la tretzena jornada de la lliga Segunda B-Segunda RFEF diumenge vinent, 28 de novembre davant SD Formentera. Els homes de Toni Carrillo venen de caure en la CD Dani Jarque però es mantenen en la quarta posició amb 20 punts amb un balanç de 20 gols a favor i 17 en contra. Per la seva part, la SD Formentera es situa en la vuitena posició amb 18 punts.

Toni Carrillo destaca la bona feina que està fent l’equip i vol passar pàgina del duel disputat a la Dani Jarque per pensar amb el partit de Formentera: “Contra l’Espanyol B no vam poder sumar però seguirem buscant la victòria fora de casa, vam tenir alguns factors que van condicionar, a més jugàvem contra un bon equip“. Respecte el rival de diumenge explica que “el Formentera està fent una gran temporada, ens posarà les coses molt difícils en el seu camp, que és una mica més ample que el nostre, però nosaltres també tenim armes que hem d’utilitzar i per això estem treballant durant la setmana“. Per últim fa referència al factor camp i a les lesions: “És una lliga molt igualada que el factor camp s’està imposant en molts partits, però volem sumar també a domicili. És cert que no estem tenint sort amb les lesions però confiem amb la plantilla que tenim“.

A l’apartat de baixes trobem Uri Escabrós, Cande, Albert Ruiz i Serramitja.

SD FORMENTERA – CERDANYOLA, F.C.

28-11-2021 | 12:15h