El Cerdanyola goleja l’Europa a Fontetes

Cerdanyola FC 4 – 1 CE Europa

El Cerdanyola ha sumat la tercera victòria a Fontetes en un duel que ha dominat amb claredat amb els gols de Dani Martí, Elhadji, Servetti i Aschalew. Una victòria davant el CE Europa que situa el conjunt vallesà en la tercera posició de la classificació.

Els homes de Toni Carrillo han dominat el tram inicial amb intensitat i arribades perilloses. Servetti no dubtava a provar a Sergio amb un xut llunyà que rebutjava el porter visitant. Serramitja també buscava el gol rematant fora per poc una centrada d’Elhadji. Un Elhadji que enviava per sobre del travesser una falta llunyana, abans d’arribar al 10′. L’Europa tardava en reaccionar i seria Alfons Serra qui xutava tímidament en un tir que no trobava porteria. Fins que la pressió dels vallesans ha tingut premi en una jugada a l’interior de l’àrea escapulada en el 25′ quan Dani Martí obria el marcador amb un xut col·locat des de l’interior de l’àrea. Un golàs que donava més força al Cerdanyola que feia el segon quan Elhadji rematava al fons de la xarxa una centrada de Servetti, en el 30′. I 5 minuts després, era el davanter uruguayà qui trobava porteria resolent un mà a mà davant Sergio. Un avantatge que podria haver estat major quan Kilian ha estavellat al pal un xut que ha tocat en un defensor. Amb el 3-0 arribàvem al descans.

La represa s’ha iniciat amb menys ritme i sense arribades de perill en cap porteria fins en el 55′, el Cerdanyola ha disposat d’una doble ocasió: xut potent de Serramitja que rebutjava Sergio i Dani Martí en segona jugada rematava massa creuat. Però en aquets minuts sense dominador clar, Àlex Cano ha retallat la diferència en l’electrònic amb un xut des de l’interior de l’àrea. Tot i el gol, els verds han seguit concentrats i Aschalew faria el quart amb una canonada des de fora de l’àrea que tancava la golejada. Una victòria a Fontetes que s’ha convertit en un fortí.

Fitxa tècnica:
Cerdanyola FC: Becerra, Dani Martí, Juan Carlos, Kilian, Ruben, Elhadji (Pitu, 67′), Servetti (Aliga, 79′), Serramitja (Albert Ruiz, 79′), Aschalew (Cande, 85′), Varese i Nils (Kevin, 67′)
CEEuropa: Sergio, Sergi Pastells, Àlex Cano, Jordi Cano, Alberto (Campeny, 46′), David Jiménez, Marc Esteban (Uri, 46′), Pau López (Prats, 46′), Castell, Nolla i Alfons Serra (Solsona, 46′)
Gols: 1-0 Dani Martí, 25′; 2-0 Elhadji, 30′; 3-0 Servetti, 35′; 3-1 Àlex Cano, 66′; 4-1 Aschalew, 72′
Àrbitre: Domato Pedreira ha amonestat a Nils Puchades pels locals i Jordi Cano i David Jiménez pels visitants.