El Cerdanyola rep l’AE Prat a Fontetes

El primer equip del Cerdanyola FC disputarà la tercera jornada de la lliga Segunda B-Segunda RFEF diumenge vinent, 19 de setembre, a Fontetes davant l’Associació Esportiva Prat. Els homes de Toni Carrillo se situen a la desena posició amb tres punts i un balanç d’una victòria i una derrota.

Toni Carrillo es mostra satisfet de la imatge que va oferir el Cerdanyola davant el Numància: “A Soria vam competir bé contra un rival d’un nivell molt alt. La jugada del penal va ser la clau, ja que tal com estava el partit en aquell moment crec que estàvem més a prop del gol nosaltres que ells, però les valoracions són positives”. Respecte el duel de diumenge explica que “Davant del Prat ens esperem un partit molt difícil, és un equip molt competitiu, que té el segell del seu entrenador, Pedro Dólera. Sabem com treballen i no hi ha res a amagar, ens coneixem bé. Ve de fer un final de temporada molt bo, ha incorporat a molt jugadors nous i està competint a un alt nivell. Va treure un bon empat a Lleida i la passada jornada va guanyar molt bé a l’Espanyol B. Tinc la impressió que serà un dels equips que estarà millor classificats aquesta temporada

Per últim, Carrillo remarca la importància de l’afició i espera que l’equip rebi el seu suport: “Durant l’any hi haurà molts partits igualats a casa nostra i per tant el factor camp i afició és molt important. Volem que la gent s’animi i pugui venir a veure els partits, que ens ajudarà a competir millor”.

En l’apartat de baixes trobem a Uri Escabrós.

CERDANYOLA, F.C. – PRAT, A.E.

19-09-2021 18h