El Cerdanyola competeix però cau a Los Pajaritos

CD Numancia 2 – 0 Cerdanyola FC

El Cerdanyola no ha pogut sumar en la visita a Los Pajaritos de Soria davant el Numancia tot i competir a un gran nivell i demostrar un esperit de lluita durant els 90 minuts. El primer equip del conjunt vallesà ha completat un dia històric amb el primer partit disputat fora de Catalunya.

El conjunt de Toni Carrillo ha sortit al terreny de joc amb molta intensitat que ha dificultat que el Numancia generés perill a la porteria de Beccera. Allyson, el més actiu dels locals, ha disposat de la primera ocasió clara amb una rematada en el 11′ que obliga a Becerra a treure una gran mà. La resposta dels verds ha arribat a pilota aturada quan Dani Martí estavellava la pilota al pal amb una potent rematada de cap. El Cerdanyola estava ben plantat sobre el terreny de joc i amb el pas dels minuts anaven guanyant metres. En el tram final, De Frutos ha tornat a posar a proba a Becerra que evitava el gol visitant amb una gran aturada. Amb el marcador inicial arribàvem al descans.

En la represa, els verds han disposat d’una clara ocasió en una contra que finalitzava Serramitja amb un xut que treia Isma Gil i Servetti que agafava em refús i la seva canonada la treia un defensa sota pals amb el braç. El Cerdanyola seguia pressionant amb força i Servetti amb un xut fora i Dani Martí que rematava fora una falta picada per Kilian, posaven la por al cos del Numancia. Però una pena màxima en una falta dins l’àrea de Aschalew a Tamayo, la transformava Diego Suárez en el 1-0. Els vallesans han buscat la reacció però serien els de Sòria els que tornarien a colpejar amb el segon gol, obra de Cotán amb un xut ras des de l’interior de l’àrea. Però el Cerdanyola no tiraria la tovallola i Elhadji rematava per sobre del travesser en un córner. Al final, 2-0 però una valoració positiva d’un Cerdanyola que ha competit de tu a tu contra un dels millors equips de la categoria.

La setmana vinent, el Cerdanyola jugarà a Fontetes davant el Prat diumenge a les 18h.

 

Fitxa tècnica:

CD Numancia: Isma Gil, De Frutos, Àlex Cortijo, Borja Vicent, Jaume Pol (Jampa) , Cotán, Jordi Tur, Diego Suárez (Mateo) , Pablo Muñoz (Tamayo), Ballarín (Agüero) i Allyson (Allyson Alonso).

Cerdanyola FC: Becerra, Dani Martí, Pitu (Pinto, 66′), Kilian, Ruben, Servetti (Albert Ruiz, 81′), Serramitja, Kevin (Àliga, 81′), Aschalew, Varese (Hugo, 85′) i Nils Puchades (Elhadji, 66′).

Gols: 1-0 Diego Suárez (p) 66′; 2-0 Cotán, 74′

Àrbitre : Sánchez Alba ha amonestat a Jaume Pol pels locals i Dani Martí pels visitants.