El Cerdanyola FC viatja a Soria per enfrontar-se al CD Numancia

Després de debutar amb victòria davant el CD Brea, el primer equip del Cerdanyola FC disputarà la segona jornada de la lliga Segunda B-Segunda RFEF diumenge vinent, 12 de setembre, a Los Pajaritos de Soria contra el CD Numancia.

Toni Carrillo, entrenador del primer equip, valora positivamente la setmana d’entrenaments: “ha estat força animada després de la victòria contra el Brea. Estem tots amb molta moral i ja pensant amb el partit contra el Numància”. Respecte el debut de Lliga comenta que “la primera part no va ser bona, però la segona va canviar i vem estar per sobre del rival. Quan fem el que sabem fer ens convertim en un equip difícil de batre, sobretot a casa. Estem contents perquè a segona part vem saber rectificar i l’actitud i el ritme van ser molt bo”.

Respecte el Numància comenta que “jugarem amb un dels equips que teòricament és dels favorits per pujar de categoria. En els últims anys ha estat sempre en el futbol professional, des de fa 2 anys no ho és, però estem davant d’un bon equip amb jugadors de molt de nivell. Trobarem un equip que sap el que juga i és de les millors plantilles”. Per últim, Carrillo explica que “intentarem competir de la millor manera perquè fora de casa també tinguem aquesta solvència que vem tenir l’any passat. Tot i que no té res a veure una categoria amb l’altre, sabem que no tenim res a perdre en camps com el del Numància i és una de les millors virtuts que tenim de cara el partit de diumenge. I més enllà del fet que sigui històric per nosaltres, tenim clar que el volem guanyar”.

En l’apartat de baixes tindrem Uri Escabrós, que es perdrà tota la temporada pel trencament de lligaments del genoll dret que va patir davant el CD Brea.

CD NUMANCIA – CERDANYOLA F.C.

12-09-2021 | 12h