Presentació oficial del Cerdanyola FC davant l’Espanyol B

Cerdanyola 0 – 2 Espanyol B

El Cerdanyola FC ha perdut davant l’Espanyol B a Fontetes en partit amistós. Abans de començar el partit s’ha fet la presentació oficial de la plantilla.

Compassos inicials del duel amb domini verd tot i que no s’ha traduït en ocasions clares. La primera arribada de perill l’ha tinguda Serramitja amb una rematada per sobre del travesser en un córner servit per Aliaga. Però serien els visitants qui en la primera aproximació a l’àrea, obrien el marcador amb un xut potent de Rubén Sánchez. La reacció ha arribat amb un xut lateral de Varese que blocava Angel Fortuño. Amb el pas dels minuts l’Espanyol B ha agafat la possessió de la pilota i en una jugada d’atac, Juan Julián Mahicas ha fet el segon amb un xut col·locat. En la celebració, s’ha produït l’expulsió per vermella directa de Serramitja, en un arbitratge imcomprensible per un partit amistós. Amb el 0-2 arribàvem al descans.

A la represa, ha predominat el migcampisme. A destacar una gran jugada d’Aschalew, que combinava amb Pinto que es treia una centrada de la mort però no trobava rematador. Albert Ruiz també buscava el gol amb una potent rematada en una centrada de Nils Puchades que blocava Fortuño. Tot i jugar amb 10 homes, els Cerdanyola ha sabut controlar els atacs pericos que només han posat en perill la porteria verda en una canonada de R. Martínez que ha blocat Àlex amb seguretat. Al final 0-2, i el Cerdanyola disputarà el següent partit dissabte vinent contra el Castelldefels a Fontetes.

Fitxa tècnica:
Cerdanyola FC: Manu Martín, Dani Martí, Juan Carlos, Uri, Ruben, Elhadji, Aliaga, Serramitja, Aschalew, Varese i Nils Puchades. També han jugat Àlex, Adrien, Hugo, Pitu, Pinto, Kevin, Albert Ruiz, Sosa, Angel i Mario.
Espanyol B: Fortuño, El Hilali, Javier Rodríguez, Lluís Recasens, Aleix Gorjón, Villahermosa, Rubén Sánchez, Gregorio Gracia, Juan Julián Máhicas, Max i  Abde.
Gols: 0-1 Rubén Sánchez, 13′; 0-2 Juan Julián Mahicas
Àrbitre: Brull Acerete ha amonestat a Uri, Ruben, Aschalew, Pitu i Serramitja (VD, 42′) pels locals i Javier Rodríguez, Recasens, i Mangada pels visitants.