El Cerdanyola debuta amb bones sensacions en el Torneig d’Històrics

El Cerdanyola ha disputat els primers partits de la pretemporada 2021-2022 en el Torneig d’Històrics. Els homes de Toni Carrillo han ofert una bona imatge tot i la quantitat de baixes que acumulaven. Amb un balanç d’una victòria i una derrota, els verds no han aconseguit passat de ronda.

Cerdanyola FC 1 – 0 UE Figueres

El Cerdanyola ha superat per la mínima al Figueres en el primer partit on ha tingut el domini de la possessió. Servetti ha gaudit de l’ocasió més clara en el 10’, quan amb una canonada des de lluny obligava a lluir-se a Mario. Juan Carlos també buscava el gol amb una rematada de cap que sortia per sobre del travesser en un còrner servit per Pitu. Fins que en el 34’, Pitu sorprenia el porter del Figueres amb un xut ras que obria l’electrònic. Cande també s’ha apropat al gol però el seu xut ha sortit fora per poc, però el marcador ja no es mouria.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC: Álex Lazaro, Dani Martí (c), Juan Carlos Oliver, Ángel Pomar, Pitu, Cande, Servetti, Nils, Kevin, Aschalo i Varese.

UE Figueres: Mario, Marco, Raúl, Montoro, Iván, Joel Rami, Arimany, Carlos, Uri, José i Serge. També ha jugat Espuña

Àrbitre: Delgado Mora

Gols: 1-0 Pitu, 34’

Cerdanyola FC 0 – 1 CE Manresa

El segon duel s’ha iniciat amb dues clares ocasions, una a cada porteria. La primera dels manresans en un mà a mà de Javi Lòpez on Àlex es mostrava molt segur i allunyava el perill. Poc després era Aliaga qui servia una falta directa des de la frontal i Pulido havia d’evitar el gol. Llavors el partit ha entrat en una fase amb força interrupcions i domini altern, fins que el 37′, Noah marcava pel Manresa resolent una jugada personal. El Cerdanyola ha buscat reaccionar al gol, però no ha tingut temps per trobar l’empat.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC: Álex, Hugo, Dani Martí, Adrien, Nils, Aliaga, , Rubén, Sosa, Mario, Servetti i Pinto. També han jugat Cande, Juan Carlos i Pitu.

CE Manresa: Pulido, Iglesias, Amantini, Uri,  Moha, Alex, Putxi, Nil, Aleix, Javi López i Biel. També han jugat  Noah i Florido

Àrbitre: Teruel Soler

Gols: 0-1 Noah, 37’