Ascens històric del Cerdanyola FC a 2RFEF

Cerdanyola FC 3 – UE Sant Andreu 1

El Cerdanyola ha completat una temporada històrica amb una victòria davant del Sant Andreu que certifica el somiat ascens a 2RFEF, una fita merescuda per l’equip dirigit per Toni Carrillo. Els gols de Pitu, Aliaga i Hamza i l’espectacular ambient a Fontetes han impulsat als verds que han tornat a demostrar un treball i sacrifici inigualable.

El Cerdanyola ha buscat el gol des del xiulet inicial i seria Pitu qui amb una rematada acrobàtica posaria la primera ocasió. Dani Martí també buscava el premi amb una rematada que tocava un defensor i anava a córner. Els andreuencs posaven la rèplica amb un córner servit per Kilian que blocava Manu Martín, i un xut de Marcel que ha sortit fregant el pal. Novament responien els homes de Toni Carrillo amb un xut de Javi López que es perdia fora per poc. Fins que en el 36′, un penal per mans clares l’ha aprofitat Pitu per avançar el Cerdanyola, transformant-lo a perfecció davant Arnau. Amb el 1-0 arribàvem al descans.

A la represa, els visitants han pressionat però el treball dels verds evitava que els de Cristian Garcia generessin ocasions. En el 53′, Poves rematava de cap i sortia fora, igual que una falta directe de Ton Alcover. L’entrada d’Aliaga, Hamza i Elhadji ha buscat canviar la dinàmica, però una pena màxima en el 81′ l’aprofitava Ton Alcover per igualar el marcador. Tot i el gol, el Cerdanyola ha seguit amb la màxima concentració i cercant el gol de la victòria, però el marcador ja no és mouria al final dels 90’.

La pròrroga s’ha iniciat amb un travesser per part dels visitants, i un xut desviat de Kuku. Però els Toni Carrillo han tornat a demostrar que a treball, sacrifici i sentiment no els guanya ningú i Hamza avisava amb un mà a mà que no aconseguia transformar davant Arnau. I al igual que diumenge passat a Riudarenes, l’èpica arribaria per escriure una nova pàgina a la història del Cerdanyola. En el 105′, Aliaga feia esclatar d’alegria a Fontetes amb un golàs després d’una internada a l’àrea des de banda dreta que finalitzava amb un xut col·locat. I en el 109′, en una contra, Hamza posava la sentència enviant l’esfèrica per tota l’escaire. Un 3 a 1 que passarà a la història per un ascens a 2RFEF en una temporada inoblidable.

Fitxa tècnica
Cerdanyola FC: Manu Martín, Dani Martí, Uri, Ruben, Pitu, Sosa (Aliaga, 74’), Javi López, Servetti (Elhadji, 79’), Pinto (Hamza, 62’), Jonny i Alberto
UE Sant Andreu: Arnau, Llamas, Kilian, Oumar, Noguera (Kuku, 60’), Poves (Ton Alcover, 60’), Marcel, Sidibe, Murias (Gallego, 60’), Carreón i Albertito (Ferrón, 46’).
Gols: 1-0 Pitu (p) , 37’; 1-1 Tom Alcover (p), 82’; 2-1 Aliaga 104’; 3-1 Hamza, 109’
Àrbitre: Carrero Romera ha amonestat a Ruben i Jonny pels locals i Noguera, Murias i Oumar (VD, 118′) pels visitants.