El Cerdanyola es juga un ascens històric a Fontetes

El Cerdanyola FC disputarà el proper diumenge, 6 de juny, la final del play-off a 2RFEF a Fontetes. Després d’una remuntada èpica a Riudarenes, els homes de Toni Carrillo volen culminar una temporada històrica amb una victòria que els donaria l’ascens de categoria. Davant tindran una UE Sant Andreu que ve de guanyar per la mínima a l’Olímpic de Terrassa. El partit començarà a les 18h i serà arbitrat per Sergi Carrero Romera.

Toni Carrillo es mostra satisfet amb el rendiment i l’actitud de l’equip que ha mostrat durant tota la temporada i que vam poder veure a Riudarenes: “Ha estat el que ha fet l’equip durant tot l’any, amb compromís, concentració i sempre controlant tots els detalls. I és el que hem de fer fins el final. És veritat que situacions com la remuntada que es va viure a Riudarenes no es donen cada dia, però va succeir i estem molt satisfets. Estem il·lusionant amb el partit de diumenge”.

Respecte el rival, Carrillo explica que “El Sant Andreu és un molt bon equip i últimament té uns números que a mi com entrenador sempre m’agraden perquè no encaixa gols i això és sinònim de fiabilitat. És un club amb història, una bona plantilla que, és veritat que durant l’any han tingut canvis d’entrenadors i diverses situacions, però al final han reconduït bé la situació, i davant tindrem un dels millors equips possibles. Per això haurem de treure la nostre millor versió”. El míster del conjunt verd espera un gran ambient a Fontetes en una cita històrica: “El partit de diumenge és una final i les finals són diferent a tot el que ha passat anteriorment. Els dos equips venim de dinàmiques positives i per això arribem amb bones sensacions.  Serà un partit que formarà part de la nostra història passi el que passi. És la fita més important des de la fusió dels cinc equips de la ciutat i volem gaudir-la i competir-la”.

En l’apartat de baixes trobem Kevin lesionat i Nils Puchades sancionat.

 

CERDANYOLA, F.C. – SANT ANDREU, U.E

06-06-2021 | 18h