A la final amb remuntada històrica

Girona B 2 – 3 Cerdanyola FC

El Cerdanyola ha sumat una victòria històrica en les semifinals del play-off a 2RFEF a Riudarenes. Els gols de Javi LópezServetti i Uri Escabrós han signat una remuntada èpica amb 10 jugadors, premi al treball espectacular de jugadors i cos tècnic.

Els homes de Toni Carrillo han saltat al terreny de joc amb les idees clares i buscant el gol des del xiulet inicial. Els locals han pressionat en els primers minuts, però seria Javi López, en el 15′, qui amb un gran barret superava a Jona i obria el marcador. El Girona B ha buscat l’empat amb xuts llunyans i amb córners, però la seguretat defensiva dels verds ha allunyat el perill. En el 34′, bona contra del Cerdanyola després d’una recuperació de Servetti que finalitzava Nils Puchades amb un xut que no trobava porteria. En els últims compassos abans del descans, el Cerdanyola ha controlat bé el joc sense deixar que el Girona B tingués ocasions. Amb el 0-1 arribàvem al descans.

A la represa, gran jugada entre Servetti Javi López que la defensa del Girona enviava a córner. Poc després seria Javi López qui rematava per sobre del travesser una falta servida per Pitu. Amb el pas dels minuts, el Girona B ha pressionat, però el Cerdanyola estava molt ben plantat i no deixava que els locals tinguessin ocasions. Fins que en 72′, una centrada des de banda esquerra la rematada Adri al fons de la xarxa. Amb l’empat, els visitants han seguit buscant el gol i han gaudit d’una centrada-xut d’Uri que no podia atrapar Jona però acabava amb la jugada invalidada per falta. Amb el 1 a 1 finalitzaven els primers 90 minuts.

El Girona B ha començat amb força la pròrroga i Manu Martín treia una gran mà per evitar el gol de Pachón. Però res podia fer en el 94′, quan Pachón posava una passada de la mort que Adri convertia en el 2 a 1. El gol ha fet mal als verds que veien com Manu Martín evitava la sentència del Girona B amb una gran aturada a xut de Sulei. Més complicat es posava l’eliminatòria quan Nils Puchades veia la segona groga en el 104′. Però el Cerdanyola mai es rendeix i l’esperit de lluita que han demostrat durant tota la temporada ha tingut premi. En el 115′, Servetti igualava l’electrònic des de l’interior de l’àrea i posava la màxima emoció al duel. Però encara quedava el millor. En el 118, una assistència d’Elhadji la rematava amb el cap Uri al segon pal per materialitzar una remuntada històrica que feia saltar a tota la banqueta del Cerdanyola.

El Cerdanyola disputarà la final del play-off a 2RFEF a Fontetes davant el Sant Andreu el proper cap de setmana.

Fitxa tècnica:
Girona B: Jonathan, Gamell, Jofre, Dan, BruguéPriego, Ferri, Sala, Benítez, Gonpi i Zamorano.
Cerdanyola FC: Manu Martín, Dani Martí, Uri, Ruben (Elhadji, 90), Pitu (Hamza, 71), Javi López (Sosa, 62), Servetti, Pinto (Aliaga, 91), JonnyAlberto i Nils Puchades
Gols: 0-1 Javi López, 15′; 1-1 Adri, 72′; 2-1 Adri, 94′; 2-2 Servetti, 115′; 2-3 Uri Escabrós
Àrbitre: Marc Oltra ha amonestat a Brugué, Ferri, Gonpi i Pachón pels locals, i RubenPituJonnyAlbertoHamza i Nils Puchades (2, 104)