Girona B, el següent pas del somni de l’ascens

El Cerdanyola FC disputarà el proper diumenge, 30 de maig, la segona eliminatòria del play-off d’ascens a Segona Divisió RFEF davant el Girona B a domicili. Els homes de Toni Carrillo volen seguir amb el somni de l’ascens en una temporada històrica pel club, i més després de superar a la UE Vilassar de Mar a Fontetes. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Marc Oltra Saez.

Toni Carrillo es mostra satisfet del rendiment que va donar el Cerdanyola davant el Vilassar de Mar: “Va ser un partit històric per nosaltres, que sempre el recordarem. El vam tirar endavant donant la cara en tot moment i aconseguint el que ens havíem proposat”. Tot i això avisa que “El proper partit no té res a veure a nivell de rival. És un equip jove, professional, amb molta projecció i fet per competir al màxim nivell, però nosaltres sabem que és una final i ho hem de donar tot. Ens hem de deixar el que ens quedi de benzina, és tot o res. Hem fet molt i volem més”.

El Cerdanyola va jugar contra el Girona B a la primera fase, on va treure un empat a zero. Carrillo explica al respecte: “El partit de la primera fase va ser una mica estrany, sobretot condicionat per l’expulsió. Necessitem tenir més presència en atac, i crec que la tindrem, tot i la dificultat”. Per últim es mostra il·lusionat amb el repte: “Tots els jugadors són conscients que aquests partits són caixa o faixa i per això l’equip s’ha tornat a endollar. Necessitàvem la victòria diumenge passat per tornar a agafar confiança i durant la setmana s’ha notat molt. Anem a Riudarenes esperant que tots puguem donar la millor versió i poder guanyar”.

En l’apartat de baixes trobem a Kevin.

GIRONA, F.C. B – CERDANYOLA, F.C.

30-05-2021 | 12h