El Cerdanyola passa ronda en una tarda històrica a Fontetes

Cerdanyola FC 3 – 2 UE Vilassar de Mar

El Cerdanyola FC ha signat una tarda històrica a Fontetes amb una victòria davant la UE Vilassar de Mar que li dóna el pas a la segona eliminatòria del play-off d’ascens a Segona Divisió RFEF.

Els homes de Toni Carrillo han saltat al terreny de joc amb molta intensitat i la voluntat clara d’obrir el marcador, i l’objectiu no tardaria a complir-se. En el 6′, Javi López rematava de cap al fons de la xarxa un córner servit per Pitu. Els visitants buscaven reaccionar amb una rematada de Granero que Manu Martín, molt atent, desviava a córner. El partit ha entrat en una fase amb nombrosos serveis de cantonada dels dos equips però que no generaven perill. Uri Escabrós també buscava el gol amb una canonada llunyana que sortia per sobre del travesser. I seria novament el conjunt verd, qui trobaria porteria, amb un xut col·locat de Servetti que aprofitava una gran assistència de Javi López des de banda dreta per fer el 2-0, resultat amb el que s’arribava al descans.

A la represa, el Vilassar de Mar ha fet quatre substitucions. Tot i això serien els vallesans els que gaudien de bones arribades. Primer amb una jugada individual de Pinto que finalitzava amb un xut fregant el pal, i poc després Pitu picava una falta directa a la frontal de l’àrea que obligava a intervenir a Roman. Però una jugada aïllada amb un refús dins l’àrea l’aprofitava Edu per retallar la distància en l’electrònic. I en el 69’, una dubtosa pena màxima assenyalada a Alberto, la transformava Fran per situar la igualada. Però quan més pressionaven els homes d’Alberto Aybar, un penal provocat per Nils Puchades, l’ha transformat Pitu amb molta seguretat. Amb el 3 a 2 el partit s’ha tornat a obrir, i seria el Cerdanyola qui gaudiria de les més clares per sentenciar el duel. Primer era Servetti qui feia lluir a Roman amb una potent rematada dins l’àrea i després Hamza amb una bona jugada per banda, els que fregaven el quart gol verd. Però la seguretat mostrada pel Cerdanyola ha tingut premi i el marcador ja no es mouria. Un 3 a 2 històric davant de gairebé 400 persones.

La setmana vinent els homes de Toni Carrillo es desplaçaran a Girona per disputar les semifinals de la fase d’ascens a Segona Divisió RFEF.

 

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Manu Martín, Dani Martí, Uri, Ruben, Pitu (Hamza, 77’), Javi López, Servetti (Elhadji, 86’), Pinto (Sosa, 69’), Jonny, Alberto, Nils Puchades

UE Vilassar de Mar: Roman, Varese, Fran, Borges (Pau, 46′), Eslava (Xavi Torrent, 46′), Àngel, Cano (Edu, 46′), Pluvi, Pep (Ruy Gama, 46′), Granero i Romano.

Gols: 1-0 Javi López, 6′; 2-0 Servetti, 37′; 2-1 Edu, 54′; 2-2 Fran (p) 69’; 3-2 Pitu (p)

Àrbitre: Bureu Méndez ha amonestat a Servetti, Manu Martín i Uri Escabrós pels locals i Angel i Granero i Pau pels visitants.