Massa càstig per un Cerdanyola que perd per la mínima davant l’Europa

Cerdanyola FC 0 – 1 CE Europa

El Cerdanyola no ha pogut sumar aquesta matinal davant l’Europa i ha caigut per un ajustat 0-1, tot i gaudir de més ocasions que el conjunt escapulat. Toni Carrillo ha presentat un 11 inicial amb moltes rotacions en un partit on  han debutat els jugadors del juvenil Hugo i Bilal, i Marru ha anat convocat.

Els verds han dominat des del xiulet inicial i Hamza no tardaria en posar a prova a Briones amb un xut llunyà. Pinto i Elhadji també ho intentaven amb llançaments que blocava el porter visitant. Els barcelonins reaccionaven tímidament amb una rematada d’Àlex Cano que sortia fora. En el 22′, arribava l’ocasió més clara de la primera meitat amb un llançament de falta directa d’Aliaga que Dani Martí rematava amb el cap i estavellava la pilota al pal. Els homes de Toni Carrillo han seguit buscant el gol, i en el 33′ era Pinto qui després d’una internada a l’àrea, xutava i Briones desviava a córner. Just abans del descans, l’exjugador verd Briones s’ha lesionat i ha hagut de ser substituït per Sergio.

A la represa, Marc ha entrat en substitució d’Aliaga. Els vallesans han seguit mostrant un alt ritme i la voluntat clara de sumar una victòria. En el 59′, Àlex Prat obligava a estirar-se a Sergio per evitar el gol amb una mà providencial. 10 minuts després, era Hamza qui amb una rematada creuada posava a prova els reflexos del porter visitant. Pitu, que ha entrat en substitució de Mario Manso, estavellava l’esfèrica a la creueta en el 71′ en un llançament de falta directa. Bilal, que havia substituït a Hamza, també gaudiria d’una clara oportunitat d’obrir el marcador amb un mà a mà que salvava Sergio. I quan semblava que el duel podia acabar amb repartiment de punts, Nolla aprofitava una passada de la mort de David Jimènez per posar el 0-1 a l’electrònic, que seria el resultat final.

El Cerdanyola ha finalitzat el play-off d’ascens en cinquena posició i espera el rival amb el que s’enfrontarà la setmana vinent a Fontetes.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Alex, Dani Martí, Aliaga (Marc,46’), Prat (Pitu, 65’), Angel (Jonny, 55’), Hamza (Bilal, 73’), Pinto, Elhadji, Raül Manso, Mario Manso (Sosa, 65’)  i Hugo.

CE Europa: Briones (Sergio, 45’), Carlos Cano (Alfons Serra, 76’), Alex Cano, Adri Guillen, Uri (Albert Martí, 64’), Prats, Eric, Varona (Nolla, 76’), Castell, Martí Alba i Ricky Vidal (Alfons Serra, 64’)

Àrbitre: Mancera Antón. Sense amonestacions.

Gols: 0-1 Nolla, 83’.