El Cerdanyola acaba el play-off a Fontetes davant l’Europa

El Cerdanyola FC disputarà el proper diumenge, 16 de maig, la sisena i última jornada del play-off d’ascens a Segona B. Els verds, cinquens classificats amb 41 punts, venen de caure a Vilafranca per un ajustat 2-1 i intentaran retrobar-se amb la victòria a Fontetes.  Davant tindran el Club Esportiu Europa que es va proclamar campió de forma matemàtica el passat diumenge guanyant al Girona B. El partit començarà a les 12h i serà arbitrat per Rubén Mancera Antón.

Toni Carrillo explica com encara el duel de diumenge: “Afrontem el partit sabent que la nostra posició a la classificació no canviarà i per tant ja pensem a intentar arribar amb els màxims efectius a nivell de lesions i sancions al play-off final. El futbol són resultats i el més important és que tots els jugadors que han donat tot durant la temporada estiguin en el millor moment per començar aquesta fase final. El partit de diumenge és un partit intranscendent . Té la importància que té, ja que estem en un play-off i l’equip sempre surt a competir, però nosaltres hem d’enfocar-nos amb al que ve després”.

Carrillo també fa una valoració de la temporada: “Vam fer una primera fase molt bona i en aquesta segona fase ens ha tocat jugar contra equips d’un nivell molt alt. Som conscients que l’equip ha fet tot el que ha pogut, i encara queda el més important. Hem arribat una mica justos de benzina a aquest tram final però hem de dosificar la plantilla per estar carregats d’energia pel que queda, que és il·lusionat”.

Respecte el rival de diumenge, l’Europa, el míster verd comenta: “No sé quin equip faran, si jugaran els mateixos de sempre o no. Ha sigut el millor equip de la categoria, amb molt dinamisme, un joc amb transicions ràpides, i amb una gran plantilla que sap competir a un gran nivell”.

En l’apartat de baixes trobem Uri Escabrós i Kevin lesionats, i Alberto sancionat.

CERDANYOLA , F.C. – EUROPA, C.E.

16-05-2021 | 12:00h