El Cerdanyola cau davant el Terrassa amb un arbitratge polèmic

Cerdanyola FC 1 – 2 Terrasssa FC

El Cerdanyola FC no ha pogut sumar davant el Terrassa FC en el quart partit del play-off d’ascens i ha caigut derrotat a Fontetes per un ajustat 1 a 2. Els verds han completat un bon partit on han gaudit de més ocasions però el desencert de cara porteria i una nova actuació arbitral en contra han condemnat als homes de Toni Carrillo.

Els verds han dominat la primera meitat ja des del xiulet inicial. Pitu avisava primer amb un xut creuat que sortia fregant el pal. Servetti no tardaria en posar a proba a Ortega en un mà a mà en una contra que salvava el porter visitant. En el 15′, començava la polèmica. Un còrner a favor del Cerdanyola acabava amb la pilota impactant a la mà d’un jugador del Terrassa, però l’àrbitre no assenyalava res. El Terrassa responia amb un xut de Josu massa creuat que sortia fora i poc després amb una falta picada pel mateix Josu que no trobava porteria. Cap a la mitja hora s’han igualat les forces i hem entrat en un tram sense ocasions, fins que a l’última jugada abans del descans, l’àrbitre ha assenyalat unes dubtoses mans de Nils Puchades dins l’àrea, que eren castigades amb una pena màxima que Àlex Fernàndez transformava amb el 0-1, resultat amb què arribàvem al descans.

La represa s’ha iniciat sense un dominador clar, tot i que era el Cerdanyola qui buscava el gol amb més insistència, com ho han demostrat les rematades de Jonny primer i Dani Martí després. Però el partit ha canviat amb l’entrada d’Elhadji i Aliaga que protagonitzarien el gol de l’empat en un servei de cantonada que servia l’extrem i rematava el davanter de forma inapel·lable. Un gol d’Elhadji que donava ales a un Cerdanyola que ha fregat el segon amb un xut de Javi López dins l’àrea que tocava un defensor i acabava a córner. Però serien els egarencs els que mitjançant una centrada d’Akito rematada per Arranz al fons de la xarxa els que trobarien el gol. En el tram final, el Cerdanyola ha buscat el gol amb insistència i ha gaudit de tres clares ocasions, primer amb rematades d’Alberto i Javi Lòpez que sortien fora per poc i en l’última jugada de partit, Dani Martí no trobava porteria a la sortida d’un córner quan semblava que podia arribar l’empat.

El Cerdanyola buscarà retrobar-se amb la victòria el proper cap de setmana en el camp del Futbol Club Vilafranca.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC: Manu Martín, Dani Martí, Uri, Pitu, Sosa, Javi López, Servetti, Pinto, Jonny, Alberto i Nils Puchades.

Terrasssa FC: Ortega, Castillo, Lucas Viñas, Galeano, Àlex Fernández, Arranz, Jaume, Mico, Salva, Pelegrín i Josu.

Gols: 0-1 Àlez Fernàndez (p), 46’; 1-1 Elhadji, 73’; 1-2 Arranz, 82

Àrbitre: Oltra Saez ha amonestat a Manu Martín, Uri Escabrós, Pinto i Jonny pels locals i Galeano, Àlex Fernàndez, Josu i José Enrique pels visitants.